Zdravím, mám problém s autorádiem sony xr-c6220r.
Jednou během jízdy samo od sebe přestalo přehrávat CD(zásobník na CD je v kufru).
Prostě to přeskočilo na rádio a ať dělám cokoliv, tak se CD nespustí. Rádio hraje normálně.
No nejsem moc kutil, takže rady kde co proměřit, nebo zkusit rozebrat mi moc nepomůžou :-)
Spíš bych potřeboval kontakt na někoho, kdo se v tom vyzná a dělá servis autorádií.
A to nejlépe v oblastech:
Nový Jičín
Hranice na Moravě
Díky za každou radu nebo kontakt.
spis je otazka,zda to ma cenu,jakoze prakticky nema,pokud k tomu radiu nemas nejaky extra vztah...
pac to radio je bezcenne....
Pavel 528:
Já ho nechci prodávat, mám ho v autě 14let.
Samozřejmě nechci za opravu dát třeba 3000Kč, to je jasné.
Hlavní důvod, proč bych si ho chtěl nechat je, že v autě nevypadá blbě, vypadá skoro jak originál.
Bych i koupil nové, ale ty zeleno, modro, červené a nevím jaké podsvícení, to by vypadalo jak kráva.
V životě jsem zatím viděl jen dvě neoriginální autorádia, co v autě vypadali skoro jak od výrobce, prostě netahali oči, že je to neorigo.
Z toho mám největší strach.
(Jedná se o můj vkus, každému to může připadat jinak)
Proto se snažím najít někoho, kdo by proměřil, jestli není jen poškozený nebo spálený nějaký kabel a hlavně, jestli všechny kabely jsou správně docvaknuté apod.
Ani vlastně nehledám někoho, kdo rozebere samotné autorádio a bude hledat problém uvnitř něj.
Jen někoho, kdo si vyzná v zapojení a překontroluje ho.
endru.ondra:
To co je vidět, tak je zapojeno, to jsem kontroloval, ale třeba mohl vypadnout ten kabel v rádiu a tam ani pořádné nevím jak se dostat,, jen jsem tam mrknul a je tam plast, bych musel koumat, jak ho oddělat, až se mi to podaří, tak na mě vypadne klubko kabelů a já stejně prd poznám, jestli je některý odpojený schválně, nebo jen vypadnutý.
Hledám někoho, kdo má zkušenosti s montáží autorádií a kdo dokáže posoudit, jestli je chyba někde mezi, nebo v samotném autorádiu.
Kdyby jste o někom v mém okolí věděli, dejte vědět, díky.

10.08.2013, 18:29 |
Hrdlo | Upraveno: 2013-08-10 18:31:11
Každopádně první co udělej, zkontroluj kabel zásobníku CD (resp. propoejní rádia - zásobníku)...
S největší pravděpodobností bude chyba někde tam (přeskříplí, zaoxydovaný kabel nebo něco podobného) vůbec bych se nedivil, když říkáš že ho máš už takovou dobu.
Až si budeš stopro jistej, tak teprve začni řešit opravu rádia/měniče.