Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Podľa čoho vybrať rádio

o Navštíveno 3741x o
o 05.08.2013, 15:15 | Jardoss
Chcem sa spýtať podľa čoho sa pozná kvalita autorádia chcem si kúpiť niečo nové mám sencora a to mi teda nestačí chcem niečo poriadne ide mi hlavne o ZVUK nezaujíma ma bluetooth ani nič proste aby sa dal kvalitne nadstaviť zvuk. Vôbec neviem čo určuje cenu rádii prečo niektoré stoja 70€ a iné zase 350€ keď výkon je písaný rovnaký a niekedy sa aj funkcie zhodujú

o 05.08.2013, 15:31 | TommyDS
Skus najskor napisat aka je tvoja cenova predstava a zvysok zostavy... Pokial chces kvalitny zvuk, tak by som vykon radia neriesil, kedze vnutorny zosik asi nepouzijes...
Co odlisuje kvalitne radia od beznych je napriklad pocet vystupov RCA, napatie v tychto vystupoch, zabudovany DSP procesor ( s moznostami casoveho oneskorenia, aktivnymi filtrami, atd) ...
Samozrejme tie drahsie by mali pouzivat kvalitnejsie suciastky, riesenia, co ma vplyv aj na vysledny zvuk radia ...
o 05.08.2013, 16:04 | Jardoss
určite od 100€ a viac nemám stanovenú hranicu záleží od toho čo mi padne do oka nejako do tých 250€ by som bol rád, ale keby je niečo drahšie už top tak zoberiem radšej to
o 05.08.2013, 16:13 | TommyDS
zalezi co za to radio zapojis, co od toho ocakavas, aka je koncepcia tvojho systemu... Momentalne asi taky zaplatitelny zvukovo kvalitny model je Pioneer DEH-P80PRS
o 05.08.2013, 16:22 | Jardoss | Upraveno: 2013-08-05 16:23:24
jedine čo je nutné chcem aby mal USB toto nevyzerá zle, ale chýba mu USB nemám zatiaľ žiadnu audio výbavu iba 2origo v predu a pioneer ts-g1749 vzadu nič moc všetko sa ide meniť, ale najprv si chcem takto pozisťovať čo koľko bude stáť čo tam vlastne chcem aby som mal jasno

EDIT: aha teraz pozerám vlasne má 2 USB som slepý pardon
o 06.08.2013, 14:45 | Jardoss
má niekto skúsenosti s týmto modelom? ALPINE CDE-123R je mi zatiaľ najsympatickejší alebo je v tejto cenovej ponuke niečo kvalitnejšie?
o 07.08.2013, 20:07 | noclue
tommy ti dobre pise, najprv treba mat plan. ak nove tak deh-80prs, ak moze byt starsie tak pozri 88-II.

Preco jedno radio stoji viac a ine menej ked maju ten isty vykon a ficury? Zvukovo najlepsie radia nemaju vobec pisany vykon, lebo nemaju koncaky, niektore dokonca ani len analogovu cast... najlepsie radia dokonca nemaju BT, ipad, usb, mp3 atd, vstko su to ficury, ktore nie je treba.

dobre je mat aspon aky-taky teoreticky rozhlad na temy
tlmenie auta, alubutyl, dynamat, stp
akusticky skrat
rms vykon
harmonicke skreslenie (THD)
citlivost reproduktorov a akusticky tlak

a este lepsie je, keby si si vypocul nejake dobre hrajuce auto, aby si vedel porovnavat

tommy: preco kur*a uz nenapiseme nejaky FAQ, zakazdym treba zacat od adama a evy :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1699 sekund.