Navštíveno 2848x

Ahoj,
moc se v tom nevyznám a proto bych rád poprosil o radu - mám úplně to nejstarší Fáčko, co se dělalo - r.v. 1989, ale v krásným stavu, nikde nezrezlý, prostě libovku (sníh to vidělo jen přes garážový vrata).
Je bez přípravy pro autorádio, což je asi jediná vada, kterou má :-). Chtěl bych do něj buď 2, v lepším případě ale 4 repro a rádio, všechno nejlíp do 3 nebo 4 tisíc (přece jen - je to Fáčko :)). Nemusí to být nové komponenty, ale chtěl bych, aby to v poměru cena/výkon bylo co nejlepší a hrálo to hezky - včetně basů!
Díky za každou radu :).
P.S. Řeči o tom, že se to do Fáčka nevyplatí atd. si nechte, vaše peníze to nejsou.

29.07.2013, 16:25 |
Fonfy Tak zacni tlmit :) minimalne vsetky dvere kde budu osadene repro :) drzim palce
Díky. Jasně, s tím se počítá. Spíš jsem chtěl poradit, jaké repro, popř. rádio :). Repra bych chtěl asi 2 do předních dveří (nějaký třináctky asi) a pak něco většího do zadního plata. Díky za rady.
¨plato je na nic :-((do predu dej 16

29.07.2013, 19:26 |
Fonfy Asi tak...priadne vytlm co najviac co sa len bude dat a potom daj dopredu nejake kvalitne komponenty k tomu adekvatny zosik a radio a uvidis ze ti budu stacit repra vpredu :)

30.07.2013, 18:31 |
rebel jako fonty
vytlumit a lepsi kompo dopředu

30.07.2013, 18:41 |
rebel zesik kup od pavla 528 ma jich mraky a za good cenu
a kompa by sem dal nový ale pak budes i s radiem a tlumením kolem 6000
mě radili taky tak, na zadek se vykváknout a radši hodit kvalitku dopředu-momentálně se nacházím ve stadiu tahání kabelů :-D A vytlumený dveře jsou základ, bez toho nemá smysl cokoliv dělat ;-)