Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hertz HSK165 - změna zvuku

o Navštíveno 2787x o
o 26.07.2013, 11:17 | Danda
Pořídil jsem si jiné auto a tento týden do něj nainstalovat svůj zvuk, který už si s sebou tahám celou věčnost.
Problém je v tom, že zvuk z předních repro HSK165 se mi nyní už prostě nelíbí.
Nějak mi to neštimuje. Před lety, když ty reproduktory vyšly na trh, tak jsem byl spokojený. Dnes už mi to přijde, jako kdyby hrály přes nějakou oponu. Takové jako tlumené. Vůbec to není jasný a čistý zvuk. Basy z toho lezou, výšky také, ale to střední pásmo bych k sobě chtěl tak nějak přiblížit.
Pochybuju, že by se opotřebovaly a změnily přednes zvuku.
Možná se přeorientovalo moje ucho někam jinam jak stárnu?
Je to možné?

Zvuk zadních Axtonů je v cajku, ale předek je špatně.

o 26.07.2013, 11:21 | pepe689
no ja nevim ani nepamatuju ze by kdy tyto kompa hraly dobre,je fakt ze uz jen horsi byly origo ve |Felicii---muzes mit jinak prehozeny faze a vliv dela na zvuk tez cela instalace ...........al€jak sem psal tyto nemely anemaj zadny zvuk
o 26.07.2013, 11:30 | Danda
Tak tedy jedině tak, že jsem už tenkrát šlápnul do hovna, ale placebo efekt a moc naspořených peněz vydaných za repro udělaly své....

Teď už s tím ale beztak nejde nic udělat.
Nové reproduktory jsou drahé, stará už těško prodám za nějakou rozumnou cenu.
Leda něco jiného z druhé ruky...
o 26.07.2013, 11:37 | pepe689
mely vzdycky hnusny vysky jinak obcas se podari koupit za dobre neco jety spis se mrkni jak mas nastaveno to dela obcas taky bordel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1824 sekund.