Navštíveno 4169x

sewas,
nechcem Vás tu otravovat zbytočnými otazkami ...viem ,že nemate nervy odpisovat na trapne otazky a rady...(užž vela sa tu riešili príspevky typu že "jaké radio by sa hodilo" a podbne pičo...ky
ale predsa len by som jednu otazku mal.....
-chceme kupit radio 2 DIN do oktavie 2. 08".........teraz tam mame povodne seriove colmbus rns 510 ( je na predaj - ale akosi nikto nemá záujem :) ) .....
prerábame audio a ten colombus musí ist vonku a chceme tam nejaku nahradu nejake 2 DIN-ko.....urcite nieco kvalitnejsie znackove žiaden shit.!!..nieco co ma kvalitné vystupy resp. dobre nastavenia zvuku,BT, elek.mechaniku,nastavenie sklonu displeja,i-pod kontabilitu, GPS-nie,....atd. ...nevieme pozeráme rozne ponuky je toho dost (Clarion VX402E , Alpine IVE modely, PIONEER AVH-8400BT resp.8500,JVC KW NSX1, kenwood-y a iné) neviem presne ktore a do kolko penazí - uvidi sa podla ponuky..mohlo by byt aj zánovné/hrané, ale vo výbornom stave alebo rovno fungel nove ...
ak Vás neotravujem skuste nejake ponuky mi poslat ....rad si necham poradit
(dufam že ma tu slovne nezakopete)
Mato(SR)
DAKUJEM
Bolo by dobre si nadefinovat co presne potrebujes:
- do akej ceny
- co vsetko musi ten 2DIN vediet
- ako planujes zvysok zostavy
- co uz momentalne mas nakupene
Zo znaciek co si spominal (Clarion, Pio, Kenwood) vsetky uz ponukaju dobre modely, takze to skor bude o nuansach a preferenciach ...
tim ze chce motorickej panel tak to eliminuje na uplny mimimum jednotek :-)
moja finalova trojka:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] kral007: motorický panel nemusí byt ..resp. fakt newem,presne to sme riesili a nevieme sa rozhodnut, niekto vraví že je to pekná "štýlovka" iní že je to zbytočná vec ktorá sa kazí....
Asi najprv by bolo dobre si ujasnit co za to budes zapajat, a aka bude celkova koncepcia hudby v aute... Vsetky tri vybrane 2DINy su uz kvalitne, ani s jednym neurobis chybu ...
ujasne už mame repro 16 kompa morel tempo...zosik Audison vrx 6.420...subač JL 10w6.....atd...do buducna urcite Morely Elate..nejaky monoblok na subač...a tak postupne smerom k lepsiemu...
no po ceskych inzercich litaji za dobre ///505 a 502 ale jak tak koukam vyber radia je zatim nejhorsi clanek retezce jinak VRX a Elate teda pokud nedas do aktivu zadna hitparada nebude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osobne bych to resil procakem vyeliminujes rusive vlivy a jeste to zapojis v aktivu paradne :-)
Sice to není úplně ten samý dotaz ale radši ///A 137 + PXAH100 nebo ///A178 (která ten H100 nepotřebuje?)?
A k 2DIN - dělají se nějaké s odnímatelným panelem? (taky by se vešlo).
delaji, kenwood DNX od rady 5xxx nahoru
pioneer ma jeden modelbez navi , JVC taky dela
tak kupene Pioneer AVH-X8500BT....momentalne skušam....