Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > aké 2 DIN-ko=kvalitka

o Navštíveno 4169x o
o 01.07.2013, 10:11 | fiction11
sewas,
nechcem Vás tu otravovat zbytočnými otazkami ...viem ,že nemate nervy odpisovat na trapne otazky a rady...(užž vela sa tu riešili príspevky typu že "jaké radio by sa hodilo" a podbne pičo...ky
ale predsa len by som jednu otazku mal.....
-chceme kupit radio 2 DIN do oktavie 2. 08".........teraz tam mame povodne seriove colmbus rns 510 ( je na predaj - ale akosi nikto nemá záujem :) ) .....
prerábame audio a ten colombus musí ist vonku a chceme tam nejaku nahradu nejake 2 DIN-ko.....urcite nieco kvalitnejsie znackove žiaden shit.!!..nieco co ma kvalitné vystupy resp. dobre nastavenia zvuku,BT, elek.mechaniku,nastavenie sklonu displeja,i-pod kontabilitu, GPS-nie,....atd. ...nevieme pozeráme rozne ponuky je toho dost (Clarion VX402E , Alpine IVE modely, PIONEER AVH-8400BT resp.8500,JVC KW NSX1, kenwood-y a iné) neviem presne ktore a do kolko penazí - uvidi sa podla ponuky..mohlo by byt aj zánovné/hrané, ale vo výbornom stave alebo rovno fungel nove ...

ak Vás neotravujem skuste nejake ponuky mi poslat ....rad si necham poradit
(dufam že ma tu slovne nezakopete)

Mato(SR)

DAKUJEM

o 01.07.2013, 10:36 | TommyDS
Bolo by dobre si nadefinovat co presne potrebujes:
- do akej ceny
- co vsetko musi ten 2DIN vediet
- ako planujes zvysok zostavy
- co uz momentalne mas nakupene

Zo znaciek co si spominal (Clarion, Pio, Kenwood) vsetky uz ponukaju dobre modely, takze to skor bude o nuansach a preferenciach ...
o 01.07.2013, 10:45 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tim ze chce motorickej panel tak to eliminuje na uplny mimimum jednotek :-)
o 01.07.2013, 11:04 | fiction11
moja finalova trojka: [ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

kral007: motorický panel nemusí byt ..resp. fakt newem,presne to sme riesili a nevieme sa rozhodnut, niekto vraví že je to pekná "štýlovka" iní že je to zbytočná vec ktorá sa kazí....
o 01.07.2013, 11:56 | TommyDS
Asi najprv by bolo dobre si ujasnit co za to budes zapajat, a aka bude celkova koncepcia hudby v aute... Vsetky tri vybrane 2DINy su uz kvalitne, ani s jednym neurobis chybu ...
o 01.07.2013, 14:35 | fiction11
ujasne už mame repro 16 kompa morel tempo...zosik Audison vrx 6.420...subač JL 10w6.....atd...do buducna urcite Morely Elate..nejaky monoblok na subač...a tak postupne smerom k lepsiemu...

o 01.07.2013, 16:50 | pepe689
no po ceskych inzercich litaji za dobre ///505 a 502 ale jak tak koukam vyber radia je zatim nejhorsi clanek retezce jinak VRX a Elate teda pokud nedas do aktivu zadna hitparada nebude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 01.07.2013, 16:54 | pepe689
osobne bych to resil procakem vyeliminujes rusive vlivy a jeste to zapojis v aktivu paradne :-)
o 01.07.2013, 17:10 | mr.brain
Sice to není úplně ten samý dotaz ale radši ///A 137 + PXAH100 nebo ///A178 (která ten H100 nepotřebuje?)?

A k 2DIN - dělají se nějaké s odnímatelným panelem? (taky by se vešlo).

o 01.07.2013, 17:24 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
delaji, kenwood DNX od rady 5xxx nahoru

pioneer ma jeden modelbez navi , JVC taky dela
o 04.07.2013, 11:05 | fiction11
tak kupene Pioneer AVH-X8500BT....momentalne skušam....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4185 sekund.