Navštíveno 3143x

Ahoj.
V řádu asi měsíce (plus, mínus) bych chtěl zakoupit cca 6 plátů STP silver a antivibrační pastu BRAX. Dávám si dohromady nabídky kde to vyjde nejlíp. Ano vím..cena není zas tak vysoká..ale přece jenom věřím že nějaký prostor tam bude. (Vim že jo.)
Proto sem ptám zdejších prodejců a firem kteří zde propagují výrobky a radí lidem..Kdo by chtěl kšeft at mi vytvoří nabídku tohoto materiálu za cenu na které bude ještě něco vydělávat a tak abych byl spokojený já jakožto zákazník tak i prodejce.
Tvrdit mi že to nejde nebo že se to nedělá mi nemusíte,sám dělám v obchodě kde se občas musí podmínky uzpůsobit aby se prodalo.. vzhledem ke konkurecni,vzhledem k prodeji..
Pokud nechcete sem, můžete do mailu.. :)
Děkuji
Pokud chceš to STP tak ok ale nebál bych se ani B2. Mě se s ní dělalo dobře a v autě drří i když mám černý lak. Napiš Jirkovi z Revila a třeba se domluvíte.
já mám B2 na stropě a super matoš stp mám na podlaze ale b2 se dělá líp ...

03.07.2013, 21:13 |
Toxxx Woko: No nehnevaj sa na mna ale toto si teda prehnal. Tvaris sa ako keby si siel kupit za 50000kc. Vsak trochu diskretnosti. Ja ked nieco chcem tak kontaktujem priamo predajcu. A ak si predajca tak to ma potes ......

03.07.2013, 23:05 |
Augi jako Toxxx...
Woko_O: Vpravo máš banery prodejců, tak jim napiš, ale vzhledem ke srandovnímu množství, co kupuješ, tak moc nečekej ;-)