Navštíveno 3330x

Takze rozhodl jsem se koupit procesor,ale jeste by me zajímalo,kdo by který uprednostnil a jestli by mi nekdo dokazal třeba říci výhody a nevýhody.Dekuji moc
Ano vím,pokecali jsme o tom slušnou dobu a otevřelo mi to oči.Ted uz to možna bude o tom ze bych chtěl jen zkusit třeba RF nebo Mosconi :)
Mohl by jsi prosim poradit,v čem se mohou lišit?Zajima me třeba možnost nastaveni různých vychytavek zvuku.Hlavne tedy potrebuji určitě vstup pro optiku :)
Aktuálně si hraju s Helix DSP a hodně zajímavá věc. Má vstup jak vysokoúrovnostní, tak i optický a samozřejmě i nízkoúrovnostní. Dělení frekvencí, strmosti, apod. přesně tak, jak chceš. Líbí se mě čímdál víc, a to ho mám zapojený přes vysokoúrovnostní vstup na koncernovém rádiu. Porovnávat s 6to8 zcela nemůžu, ještě jsem neměl tu čest..

18.06.2013, 21:07 |
rebel revi: a co šum a lupani v repro je problem někde na tom koncern radiu
tyto problémy jsem nespozoroval..
Je k tomu Helixu i dalkovy ovladac?Jako ma Alpina Rux?

18.06.2013, 23:12 |
swep Revilohifi.cz - kolik je cenovka za ten Helix?
Bohužel obdoba RUXu není. Veškeré nastavení je přes PC. Standardní MOC je 11990,-Kč.
Amici teraz dost ficia na tychto:
[ Link ] rozne stupne, rozne moznosti vstupov, vystupov, a stiahnutelne pluginy na ovladanie podla potreby ....
Inak posledny mesiac sa tu predavala P9ka aj P90ka, komplexnejsie a zvukovo lepsie riesenie za tu cenu co sa predavali podla mna nie je ...
nikde som sa nedozvedel, ako sa ovlada hlasitost na miniDSP, jedine som videl dialkove na kabli na custom cudlik do palubovky. Zaujimave by bolo vediet, kde sa fyzicky reguluje hlasitost signalu, ci pred, po dsp v digitalnej domene(princip bitone, helix-oba procaky, aj 6to8), alebo az po DAC, tak ako pri Pio DEQ a Forge.
Ak by to bolo az po DAC, tak idem pozriet cestu ako to dotiahnut do europy :)
martin - treba im napisat :)
A inak je to Made in Honkong, urcite nemaju problem poslat ...
Ako tak čítam, tak toho BitOne si asi nechám, lebo mi príde pohodlné ovládať hlasitosť a vstupy s kabíny auta. A to je dosť podstatné keď chcem fungovať cez optiku, pritom Helix ju má. Tak potom ako funguje spojenie HU a procíka Helix cez optiku? druhá vec, prepínanie vstupov keď chcem počúvať rádio( síce já moc nie) a potom CD cez optiku ako to prepnem? Iba cez PC? Alebo som niečo prehliadol
vacsinou to funguje tak, ze procak pocuva optiku a ked zachyti signal, tak prepne automaticky. Ked signal z optiky strati, ide znova na cinche

19.06.2013, 22:11 |
rebel ale jak funguje moscony kdyz se koupi deska solo na optiku prepne se pa pri prepnuti signalu nebo to nejde
:?
tommy: regulacia je digitalna, takze ziadna vyhoda oproti 6to8
rebel: mosconi funguje ako popisane 19.06.2013, 22:08