Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > I did it again (again)

o Navštíveno 3616x o
o 05.06.2013, 22:31 | noclue | Upraveno: 2013-06-05 22:33:22
Po tom, co sme sa rozhodovali, ci vymenit mondeo + rav4 za Sharan/Galaxy, sme dospeli k zaveru, ze vymenime mondeo za superb my2013.

Bude to novy projekt, kde narozdiel od mojho osobneho hifivyvoja formou pokus-omyl v mondeu pojde od zaciatku nekompromisne. Strucne k zostave:

SuperB MY13 combi v bezovej metalize, ako 1,8benzin, manual, ambition + xenon a podobne drobnosti.
Mal by tu byt v septembri/oktobri.

K zostave:

hu treba este vyriesit, nakolko je v aute len nejake zakladne radio.... vidim to na nejaky prehravac pevnych medii a novy bitOne.....ak dovtedy nevyde, tak este pohladame

zosiky na 3P su Thesis Quattro a Due, na sub Studio500LE

repro je v plane 3-pasmo ilu... 3004 + 12mu +18wu

uvidime ako sa bude dat integrovat 120mm menic s litrovou ozvucnicou do palubovky

takisto bude husta prekopavka dveri s BR ozvucnicami

sub doplnime v pripade potreby 12w6v2 alebo v3? v BP, pripadne audison TH-10 basso / 10w6v2... chcel by som 12" ale uvidime s miestom

o stavu sa postara HC2000, rele atd....
kable kimber a XLO. thesis medzi sebou digitalne

o 05.06.2013, 22:45 | TommyDS
Gratulujem, vela kilometrov bez nehody a hlavne dobry sound :) uz teraz som zvedavy na install plnu fotiek a potom na vysledok :)
o 05.06.2013, 22:59 | Toxxx
Gratulacia. Aj ja prajem hodne km a skvely sound ktory dufam budem uz niekedy mat moznost pocut. Uz nech zacnes. Som velmi zvedavy na instal:)
o 06.06.2013, 09:20 | Milhauzz
bit one, thesis, Scanspeak ... neslintám, nezávidím, neobdivuju ... ne, ne, ne :)
o 18.07.2013, 18:10 | hifim@ni@k
noclue: které výšky přesně použiješ? 3004/?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4102 sekund.