Navštíveno 3345x

Zdravím som začiatočník ,v priatelkinom aute sa pokúšam o trochu muziky.Niečo som mal doma tak sa pokúšam to rozhýbať.
Zakúpil som tlmiaci material Sikadamp 630 a ANS penu hrúbky 2cm na dvere ale bude sa toho musieť dokúpiť asi 3x tolko.Headunit je ALPINE 9882Ri,zosilovač KICKER KX 850.2 zapojený do mostíka na basreflex bednu namieru vyrobenú v SEGA audio kde je osadený malý woofer EMPHASER SPL X3 priemeru 25cm,podpora napetia je kapacitorom Dietz 1F s digi displayom. Kabeláž je 35mm s 80A poistkou.Zosilovač má dialkové ovládanie.Repro je použité IMPULSE comp 6.5+ v palubovke v pôvodných otvoroch stredy BOSE audio.
Za každú radu ,tip,pomoc budem vďačný.

09.05.2013, 23:23 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2013-05-09 23:24:23
Taky jsem nepochopil pointu nač se tazatel ptá :))
Dotaz je typy triky ako uzatvoriť dvere a ostatné časti ako spravne vytlmiť aby som sa vyvaroval chybám,pretože pôvodne nebola príprava v predných dverách na repro....Nezohnal som pôvodné plastové úchyty na osadenie ku konštrukcii dverí tak chcem inprovizovať narezal som si zatial zo starého plecu na pečenie prípravky ktoré chcem uchytit o konštrukciu dverí aby sa mal repro o čo oprieť lenže pred mechanizmom zostáva značný otvor.Videl som už že niektorí aby uzatvorili dvere a vytvorili ozvučnicu nalepili sikadamp na otvorené miesto.Ja by som chcel radšej nejaký plech ktorý bude na tenkej penovej izolácii prišrobovaný na dané miesto.Treba dať aj ANS penu na opak tapacíra?Zatial som vymenil palubovku nakolko bola nechutne šedá.A ked už bola dole palubka tak som stenu od motora odmastil a nalepil tam 2cm hrubú ANS no nezaznamenal som nejakú nižšiu hlučnosť od motora uvidím ako to pôjde dalej ked sa postupne budú odhlučnovať ostatné časti karosérie.
Ďalšia otázka je ako vyriešiť kompo systém repro je ako som spomínal Impulse comp lenže ja chcem mať pripojené aj tie stredy od Bose,dá sa to nejako aj cez dvojcestnú výhybku?