Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Gladen Audio - Reference na zesilovače?

o Navštíveno 3684x o
o 28.03.2013, 22:48 | Fridom | Upraveno: 2013-03-28 22:50:28
Hoj, docela se mi zamlouvají zesilovače od Gladen Audio, nějaké osobní poznatky k těmto zesilovačů by jste někdo měl?

Nebo nějaké porovnání, do jaké třídy tyto zesíky spadají atd. ?

foto k příspěvku  od Fridom

o 28.03.2013, 23:07 | 1kw
Už tady proběhlo že je to převlečený Audio System. Zde např. 4-kanál [ Link ]
o 28.03.2013, 23:16 | Fridom | Upraveno: 2013-03-28 23:18:57
To už jsem se dočetl "U Audio Systemu byl již pozastaven vývoj, a tak veškeré novinky naleznete již pod názvem Gladen Audio:"

Spíše mi šlo o nějaké osobní zkušenosti a na základě těch pak nějaké reference...

Nemám osobní zkušenost ani z Audio Systémem, pokud je to tedy úplně stejné, jen jiný obal, tak tedy nějaké reference k zesilovačům od Audio Systému
o 29.03.2013, 07:17 | TROY
audio system je hodně vpořádku
o 05.05.2013, 10:48 | 1kw
Kdyby někdo pochyboval o kvalitách zesíků Gladen tak viz: [ Link ]

Podobnost s Audio System čistě náhodná.. :)
o 05.05.2013, 12:13 | Augi
Obojí, Gladen i Audio System je hodně v poho. Ve spoustě případů nového Gladenu se jedná o převlečený AS za lepší cenu, takže asi tak :-)
o 05.05.2013, 16:32 | CarMedia.cz
Pochybuji, že ho tu někdo slyšel a instaloval naživo.. :-) My jsme je již dávali a musím říct, že to jsou zesilovače hodně kvalitnís dobrým zvukem a poctivým výkonem. Trochu jsem se obával aktivního chlazení, ale naprosto zbytečně. Větráčky tiché, nevnímáš je anii při minimálním zesílení..
o 05.05.2013, 17:14 | TommyDS
Pre zosiky AudioSystem/Gladen su typicke zvyraznene okrajove pasma (basy a vysky) a potlacene stredy, takze skorej na take bum-bum-tuc hudbu. Porovnavali sme povodny X-ion 280.2 voci Arc Audio KS300.2: papierovo ma X-ion vyssi vykon, ale po zamene za Arc sa zlepsila dynamika, objem, stredobasove pasmo sa otvorilo, gitary hrali s lepsou razanciou ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3268 sekund.