Navštíveno 5050x

Ahojte, prodal jsem svy stary BMW, kde jsem ponechal audiovybavu (Clarion radio, Rainbow compa, Audison zesik) A ted koukam jak vylepsit zvuk u rodinneho vozu. Jednotka je Navigace Travel Pilot FX
[ Link ] Zkušenost, či doporučení na výměnu repro? Díky.
o s-maxe asom hladal info, navi nema ziadny vystup, len repro, cize potrevbujes hi/lo converter....
off topic: mozes mi sem prosim hodit foto, kolko je miesta pod prednymi a kolko pod zadnymi sedackami? ci by sa nedali dat ozvucnice pre kickbass pod predne sedadla a zosiky pod zadne sedadla... co som pozrel, tak dvere su dost velke, repro 165mm...
Pod zadní asi nic už nedám. Pod přední změřím. Sorka, zapoměl jsem, že jsem sem něco už dával, ale není to aktualni, Radio mam jiny momentalně...diky.
S-maxe budu dělat zrovna zítra. dám foto. jinak si tam ten dotyčný nechal vytáhnout u Pavel528 4x cinch :-) ten by měl určitě podrobnější info jak to šlo :-)
tak cinch se podařílo vytáhnout

zkouška zapojení a příprava kabelů

Odkud je to vytazeny? To musel letovat nekde z predzesilovace, nebo to ma vystupy? O Travelpilot NX jsme wires diagramy nikde nesehnal :(
výstupy to nemá. vytáhnul to někde z rádia. kontaktuj Pavla528 a domluv se s ním.
nevím, prý někde z něměcka, už ho má delší dobu
Pavel to vytáhne za litr, ale premejslim, vetsina doporucuje na radio Audiosystemy za 2500,- pár. Nevim no, verim ze jsou dobry, cetl jsem testy, ale nebyly by Focal PERFORMANCE PS 165 lepší?