Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Massive Audio NX2/NX4 zkušenosti

o Navštíveno 5371x o
o 08.05.2012, 21:41 | MARWiN
Zdravím, neměli jste někdo tu čest se zesíkama Massive Audio NX2 nebo NX4?
[ Link ]
Zajímalo by mně, jak to hraje, jestli je to opravdu SQ zesilovač... kdosi tu psal, že je to stejné jako nějaký Hollywood, ale jak to hraje jsem se tam nedočetl a co jsem tak koukal na jiných zahraničních fórech, tak si to tam chlapci docela pochvalujou, že to nezabere místo a hezky to hraje. Jaký je Váš názor? Dík za reakce

o 08.05.2012, 21:46 | radaman
Milhauzz tady na foru psal recenzi (hledej) a mam pocit, že snad i na Prohifi.cz
o 08.05.2012, 21:55 | MARWiN
recenzi jsem našel [ Link ] ,ale není tam moc info, je tam že je to economy-SQ, ale prostě bych si představoval víc :)
o 08.05.2012, 21:57 | Marťas1
tohle si přečti:

[ Link ]
o 08.05.2012, 22:00 | MARWiN
díky, tohle jsem přesně hledal (asi blbě :D )
o 09.05.2012, 10:20 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
pokud bys ho chtel videt osobne v praze tam mame ted massive nx4 i hollywood
o 09.05.2012, 13:13 | prohifi.cz | Upraveno: 2012-05-09 13:17:29
2 MARWiN: zatím máme pouze samé pozitivní zkušenosti. Jsou to opravdu prckové, ale zvukově velmi povedení.

Zajeď mrknout k Lukášovi a mrkni na něj na vlastní oči, je to mazlík :-)

S výrobcem jsem řešil podobnost s Hollywoodem a oficiální informace je, že Massive Audio řady Nano jsou vyráběny ve stejné továrně jako Hollywood, ale stejné nejsou.
Jsou tam určité rozdíly - kvalitnější SMD součástky díky kterým mají Massive Audio zesilovače vyšší výkon. Dále jsou zde propracovanější ochrany ---> vyšší spolehlivat MA zesilovačů.
+ pár několik dalších změn, které jsou součástí know how Massive Audio.

O rozdílu svědčí i třeba srovnání Massive Audio Nano monobloků - základní verze Hollywood je stabilní pouze do 2 ohmů, zatímco všechny Massive Audio monobloky jsou stabilní do 1 ohmu. Stejné tedy rozhodně nejsou.

To, že zboží vypadá podobně, neznamená, že je stejné i uvnitř.
o 10.05.2012, 07:47 | Milhauzz
NXka mám hodně rád. Hlavně kvůli tomu, že nezaberou žádnej prostor. Nedávno sem pustil svoji NX4 kamarádovi, kterej chtěl povýšit hudbu v Oct1 z oem stavu na něco normálnějšího, ale tak, aby mu to nevyluxovalo peněženku. Nakonec to dopadlo tak, že sme NX4 zmůstkovali na 2 kanál, dopředu nějaký to tlumení a notoricky známá Tempa. HU starší /Alpine rádio a pořádná kabeláž. Výsledek? Dobrej zvuk i bez ekvalizace, kamarád spokojenej. Fotky z install budou, až to dotáhneme do konce.

Sám se teď chystám ozvučit "veterána" starou Omegu. Celek by měl vypadat asi takhle: /A9853, 2× NX2, kompa MA CK6 a to vše v aktivu. Bez wooferu - auto musí zůstat náklaďák. Matroš je doma, už si jen najít čas a začít pomaličku budovat.

MARWiN: kdyby cokoliv, dej echo, rád ti o NX popovídám :)
o 10.05.2012, 10:51 | MARWiN
dik za info :) na toho veterana jsem teda zvedavej...treba taky nakonec skoncim u 2 way aktivu :D a pokud prodejce bude dost rychlej, tak NX2 uz zitra bude v aute krmit powerbass s6c...snad bude mit ta alpina takovej peknej zvuk i pres zesilovac
o 10.05.2012, 11:51 | Milhauzz
Já sem spíš zvědavej, co mě u 14 let starýho Opla čeká, až rozdělám dveře :)
o 15.12.2013, 17:07 | mr.brain | Upraveno: 2013-12-15 17:08:07
Kvůli úspoře místa hledám něco jako MA NX4... Chtěl bych přejít z Audisonu SRx 4, ale nejsem si moc jistej, jestli co do kvality zvuku to bude stejné. Mám na tom Rainbow Sax 265.20 v aktivu.
o 15.12.2013, 22:51 | mr.brain
Ještě ten dotaz rozšířím... Uvědomuju si, že bych na SW měl lepší monoblok, ale nepožívali jste někdo zmůstkovanej NX2? Měl by mít kolem 480W, což by mi na P10tku bohatě stačilo a mohl bych se zbavit toho Vibe A7, protože je to šíleně velký a rád bych zachoval většinu kufru. Díky
o 15.12.2013, 23:09 | 1kw
Toto je převlečené NX2 [ Link ]

Na P10 to podle mne nestačí, sám jsem do něj pouštěl 300-400 w
o 16.12.2013, 08:56 | MARWiN
a co tak něco jiného ze série N? pokud se nepletu tak ten monoblok má papírově asi 700W/4Ohm
o 16.12.2013, 09:15 | mr.brain
To by znamenalo tu N3, kterou má Milhauzz v Peugeotu (N2 má 200W/4 ohm). Jenže se mi na druhou stranu nechce dát za novej zesík přes 8000 :) Tam spíš bude problém ten, že ona většina monobloku se 400W/4ohm bude cenově +- podobně.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.