Navštíveno 3945x

Nemá někdo prosím manuál na tuhle alpinu v CZ ? Našel jsem tu i odkazy na stažení, ale už jsou nefunkční. A ještě by mě zajímalo jestli má 9835 stejný kabelový svazek (ISO) jako 9815 nebo 9813. Díky

04.01.2012, 09:24 |
clown svazky stejny ..,
manual na 9835 nemam .. :o) nikdy jsem ho nejak nepotreboval .. :)
podívám se doma, měl by tam někde v kompu být...

04.01.2012, 11:25 |
clown no ja to kdysi nascanoval .., ale jaksi to nebylo asi uplne nutne zalohovat 2x, takze to nemam .., asi ..,
kouknu se pozdeji .. sice sedim u PC, co by to na nem mohlo byt .., ale nevim jak se to jmenovalo, takze to ted honem nenajdu ..
Alpina dneska přišla, celkem už jsem si ji osahal. Naštěstí to jede na podobnym principu jako 9815. Ale přesto kdyby někdo našel ten manuál, byl bych rád. :)
Já ho někde mám, tuším, že mi ho kdysi posílal clown. Kouknu na to
už jsem to našel, ale má to 13MB a nejde mi to uploadnout přes share-rapid. Zkusím to zítra
pokud by to nešlo, tak můžeš poslat přes icq třeba.
M.a.R.i. - podařilo se ? :) .... a jeětě mám menší problém. U Alpiny mi občas nechce vyjet CD. Při vyjíždění se jakoby zasekne a vyjiždění se opakuje. CD zůstane vyset trochu povyjeté, takže většinou musím třeba pinzetou lehce za CD zatáhnout při vyjíždění a pak se chytne a vyjede. Stává se to jen občas, ale celkem mě to štve. Příjde mi že CD vyjíždí jakoby nakřivo a škrtá víc než by mělo o tu horní ´´gumičku´´ co je v tom vstupním otvoru. Bude načatá třeba mechanika ? A ještě se mi zdá že hůř načítá než třeba 9815, tam jsem dal CD a během tak 2s bylo načtené, ale tady to trvá zhruba 5s. To je normální ? Díky :)
Tak tady to máš:
[ Link ] S tím CD nevím, už si to nepamatuju, ale nějak bych 2 nebo 5s neřešil. Maximálně zkusit čistící CD.
A pokud ti blbne to vyjíždění, tak je možný, že je mechanismus mechaniky nějak "načatej"
M.a.R.i. - Děkuji, super :) ..... taky jsem myslel zkusit čistící CD, ale neublížím tomu ještě víc ? Nějak tomu moc nevěřím. Toho,že je načatej se právě bojim, mám 2 týdny na vyzkoušení, tak nevím zda ho vrátit.

06.01.2012, 14:56 |
clown cistici CD tomu neublizi .. :)
jako myslim, ze to bude uz vekem .. , mozna by to chtelo nechat otevrit a vycistit .. , preci jen auto je pomerne hnusne prostredi .., kor jestli v aute nekdo pred tim kouril ..

07.01.2012, 20:47 |
Diner nerozebirat, nevymyslet blbosti a poslat Pavlovi;-)
[ Link ]
Diner - já to určitě rozebírat nebudu :) ... dnes jsem celkem dost času ztrávil dřepěním v autě, a trochu jsem zapojil stopky do prace :D ... originálky to načítá od 5s do 10s a mp3 to žvejká nějaké až 20s. Pak jsem tam večer strčil to čistící CD a žádná změna. A ty samé CD mi 9815 načetla určitě do 5s všechny. Co si o tom myslíte ? Díky :)

09.01.2012, 15:39 |
JA děkuji za manuál :-)
tak Alpina poslána zpět bývalému majiteli...
Abych nezakládal nové téma tak to šoupnu sem:-) Sháním CZ manuál na Alpinu 9835
Kdyby někdo měl byl bych mooc vděčný
já bych taky poprosil o manuálek v četšině, zda někdo má... Vyměnil jsem Alpinku 9880 za 9835 a řekněme, že ten rozdíl v ovládání docela veliký :o)
Díky! :))