Navštíveno 2026x

Potřeboval bych radu, jestli do tohodle panelu jde implantovat klasické rádio, podle mě origo by vykuchat šlo, místo tam být musí.. nechce se mi to řešit jiným panelem

do tohodle nic nenacpes,musis celej celni panel vymenit za panel s katlikem pro radio,tady u toho je jinak reseny topeni a neni to tam kam nacpat.

29.09.2009, 22:32 |
mishan | Upraveno: 2009-09-29 22:35:42
krucajs :o( to je dost v p*deli :-(
potřebuju tam dostat Pio P88RS, nebo nějak vymyslet alternativu na aktiv možná pomocí aktivních vyhybek..
mishan, kamos mel radio nacpany pod volantem
kde? ty jo :-))))) já přemýšlel že byhc ho dal pod ten stř. panel pod ovladaní topení.... ale sou tam budíky, ty by se musely dát jinam :o(
díky, jen mi nejdou zobrazit fotky na odkazech od členů :-(

29.09.2009, 23:42 |
Mááša mishan: teď řeším jeden a ten samej problém na Cordobě, zatím mě napadl jen ten středovej tunel :( zejtra ještě mrknu pod volant jak píše Frenkie, třeba by to šlo nějak šikovně vykutit :)
jj asi to bude nejjednodušší to dát pod ten středák, ale zas kvuli bezpečnosti mě to trochu odrazuje, když kukáš na rádio, tak hodně tě to odpoutává od řízení, ikdyž používám dálku, mám trochu obavy..mno uvidíme...
kdysi davno jsem na toto forum fotky daval, nevim jestli je jeste mam v komplu,pokud najdu nahodim