Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Poraďte 2x nové repro + autorádio na flashku celkem do 5 tisíc do obytné

o Navštíveno 1819x o
o 29.09.2009, 17:01 | Morcak | Upraveno: 2009-09-29 17:03:56
Zdravím,
potřeboval bych poradit co si mám pořídit do svého obytného stroje - je to defakto dodávka s překližkovým vnitřkem. Nástavba má rozměr 2,7m x 2,2 a 1,5 metru výšku. Poslouchat se bude při vypnutém motoru a někdy se repráky vyndají z auta pro poslech při grilování anebo venkovní relaxaci :-).
CD přehrávač v rádiu nepotřebuji, protože pojedu výhradně přes laptopa, anebo flashky. Kdyby tak rádio umělo přehrávat dvd, tak by to byla jiná situace, ale za málo peněz to bude asi nereálné. /vše co jsem viděl je s tft displejem a ten nepotřebuju/

Předem díky za rady.

o 29.09.2009, 18:28 | sonyk02
Tohle by ti mohlo postačit sice to není žádná super kvalita, ale účel by to splnilo.
[ Link ]
o 29.09.2009, 19:05 | Morcak
Díky za tip, nevypadá to špatně a cena je taky přijatelná :-)

našel jsem ještě druhý kousek, který má sice jen cd/mp3 ale zato disponuje usb čtečkou sd/mmc
[ Link ]

neexistuje náhodou rádio v kombinaci dvd a čtečka sd/mmc kolem 3 tisíc ?
o 29.09.2009, 19:41 | sonyk02
[ Link ]
nebo i jiné nabízené na tom webu - výběr docela velký pokud nevyžaduješ třeba i úplně nové.
o 29.09.2009, 20:28 | Bladzej
Sencor nebrat vžádném případě, to je největší m**ka.

co bys třeba toto JVC(CD/USB): [ Link ]
a na rádio repro: [ Link ]
další pár repro bych již asi nedával(z finančních důvodů), páč když budeš chtít poslouchat, tak si akorát otevřeš dveře a mohlo by to být slyšet, ne?

nebo pokud chceš něco ještě levněji, tak skus se podívat zde v bazaru.
o 29.09.2009, 20:46 | Morcak | Upraveno: 2009-09-29 20:49:34
tak jak na to koukám, tak se mi začíná pozdávat, že dvd bude možná i zbytečné a raději bych preferoval čtečku na karty než dvd nebo cd
ale zřejmě to bude muset být sdhc, poněvadž samotné sd umí jen do 4 giga, což je dneska docela málo
/vozím v autě 50 cédéček s mp3 a pořád je to málo :-) /
možná by bylo nejlepší jen rádio s čtečkou karet a line vstupem pro připojením notebooka

je šance kolem 3 tisíc aby to nebyl nějaký chrchlák ? možná bych i trochu připlatil 500,- pomohlo by to ?

do repro nevidím absolutně vůbec, nechám si poradit

díky za trpělivost
o 29.09.2009, 21:01 | Bladzej
našel jsem slušné radio za 3,8: [ Link ]
k němu dobrá repra cena/kvalita za 1,6: [ Link ]

a nebo, je to asi dražší varianta, ale bezmechanikové rádi. stojí teda 4,5 [ Link ]

obě rádijka maj rca vstup a i výstup. na vstup zapojíš nota, na výstup, pokud budeš chtít časem od sestavy víc, tak zesilovač.
o 29.09.2009, 21:02 | hawai
sencor vbubec nebrat, aspon ne tyhle levny. ja si taky koupil sencora nejak pod 2000,- a uz je to zhruba 2 roky a mam porad problemy s tim, ze obcas po zasunuti klicku a spusteni radia, tak se stava ze radio je najednou cele resetovane, vsechny ulozene stanice na radiu vymazane, a proste vse rozladene, dela toto tak jednou za tyden az 2tydny a dodnes se mi nepodarilo zjistit cim to je. sice se to nezda, ale pekne to leze na nervy kdyz musite 3x za mesic ladit komplet cele nastaveni radia
o 29.09.2009, 22:28 | CarMedia.cz
rádio s čelním AUX a čelním USB se super zvukem je například Clarion DXZ-389RGUSB. Nyní k dostání jen za 3290,-Kč [ Link ]
A repro jen na rádio DLS K6 [ Link ]
Cena je potom cca 5t, kvalita a zvuk super. Máš možnost čelního AUXu a čelního USB třeba na 8GB flash s mp3 apod.
o 29.09.2009, 23:02 | Morcak | Upraveno: 2009-09-29 23:09:43
díky díky
ještě nás napadla varianta, kdybychom používali pouze s laptopem, což je defacto pořád, koupit pouze zesilovač a napřímo propojit s počítačem, vzylo by to alespoň znatelněji levněji, anebo to je cenově jedno ?
o 30.09.2009, 09:57 | Morcak | Upraveno: 2009-09-30 10:02:57
Tak jsme provedli cenovou korekci a na "soustavu" jsme vyčlenili 7.500,- kč. DVD není třeba, ale je nezbytné aby rádio mělo čtečku na paměťové karty sdhc a vstup y počítače.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3202 sekund.