Navštíveno 2070x

Zdravim, potřeboval bych poradit s výběrem 165 kickbasů. Ti co toto auto znaji, vědí že v autě není místo na subwoofer tak to musím řešít tímto způsobem. Vepředu mám komponenty Rainbow (
[ Link ] ) napojeny na zesilovač Audison SRX 4 a na ten by přišly i ty kickbasy. Cenově cca 4000,- za pár.
lool prej není místo na SW :))) však on ti to Maxík od Hifa vysvětlí :-D Ten tam měl neskutečnou deviaci
to co mel maxik od hifa bych treba osobne nechtel
bud bych resil 6,5-7-8" sw pod nohy do maleho objemu
napriklad 8" aliante ma 11litru uzavrenku
nebo udelat dvere tak aby to byla skvela ozvucnice, ale pak by to chtelo silnejsi zesik a poradne to nakrmit a udelat aktiv
jako kralik zkusil bych nejak poresit dvere. udelat Doarboardy na 1x 165stredobas a treba 20cm kickbas
Me se Pavlova (MaxxT) verze za danych okolnosti libila

23.09.2009, 16:07 |
MaxxT mista na basak je tam dost.. daji se tam dat i 2x :-) chce to jen dobre volit.. kazdopadne v pohode se da vyresit mezi sedacky, mel jsem to tak 3 roky a bez problemu..
tady je neco malo fotek
[ Link ]
magnetická rezonance hadr proti MBQ v Toyo u Maxíka :-D
V jeho autě nemohli jezdit výleční veteráni co měli kovovou destičku v hlavě :-D

23.09.2009, 16:42 |
MaxxT ale tak hrozny to nebylo, kazdopadne u hlavy se poznal woofer.. :-) na prednes hudby to nemelo vliv, ale byl poznat, pokud "svistel" ci podobne, kazdopadne pak se to povedlo najit tu spravnou kombinaci.. :-)
Zase takový extrémy dělat nechci. Chtěl bych využít kastlik kterej byl pro origo woofer za sedadlama. Tam se vleze max 165. Dveře mám vytlumený a repro hrají krásně, ale chybí tomu zadek.

23.09.2009, 17:36 |
MaxxT dal bych od JLA woofer, z vlastni zkusenosti co sem tam zkousel, fakt echt

23.09.2009, 17:37 |
MaxxT

23.09.2009, 23:47 |
Kesam ¨pěkně posazenej wofr :-)

24.09.2009, 10:10 |
foxos já osobně jsem měl 2 bedny co měl maxík v toyotě a dával jsem je do oktávky podle toho jak byli velký se do toyoty woofer vejde bez problémů:-)
od Rainbow se dají objednat i samostatné repra...kick
Woofer-Set 165 SLC Kick NG....MOC je 4 760,00 Kč minus nějaká sleva a motáš se kolem 4000,-