Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaký sw místo rezervy na zesik?

o Navštíveno 4135x o
o 23.09.2009, 12:26 | oxidius | Upraveno: 2009-09-23 12:35:28
Zdravím,
chci se zeptat, jaký mám koupit subwoofer, když ho chci dávat místo rezervy do podlahy? Bude to na zesilovači Dexon SAA 4050 nebo Shark V9 a celkem to bude pohánět rádio Kenwood kdc-w4044? Chci sw tak cca do dvou tisíc..
Zesilovač Dexon - [ Link ]

Zesilovač Shark - [ Link ]

Zesiky mám oba, tak nevím, na jakým to bude hrát víc (chci do toho místa rezervy udělat uzavřenku). Jaký zesik je podle Vás lepší?
díky

o 23.09.2009, 13:02 | oxidius
co říkáte k tomu zesilovači dexon přes můstek napojit tento sw?
[ Link ]
o 23.09.2009, 13:21 | Escudo
pokud by jsi chtěl a nedbal tolik na vzhled, tak mám freeaira, kterej je místo rezervy docela vtipnej, protože nepotřebuje dokonale uzavřenou ozvučnici ani přesnou litráž, v podstatě hraje i v platě, výkonově na oba zesy vyhovující ... [ Link ] za 1.oooKč
o 23.09.2009, 13:26 | oxidius
o vzhled mi celkem jde, mám to do Audi S3, ale díky za nabídku :)
o 23.09.2009, 16:14 | Escudo
tak do S3 bych měl i lepší nabídku zástavby :o) ale to by jsi musel trochu přitlačit....pár desítek tisíc :o))) [ Link ]

... a nebo vim kam se dá dát do A3/S3 větší basák pokud chceš kufr :o)))
.

foto k příspěvku  od Escudo

o 23.09.2009, 16:15 | Escudo
škoda že máš pod rezervou diferák :o)
o 23.09.2009, 17:22 | oxidius
no mam to komplet udělaný jako S3, říkám tomu S3, ale není to S3, víš jak to myslím, takže to nemám quattro a do rezervy chci dát ten sw :). Mám tam klasickej sw, jak se dával do boku kufru, ale chci udělat komplet zástavbu dna kufru.. Kamarád to má a hrozně se mi to líbí :)
o 23.09.2009, 17:30 | Vencaf
Já už jsem si říkal že máš S3 a chceš tam dát tak shitový zesíky a teď už to chápu :-)
o 23.09.2009, 17:34 | rover (WoodTech)
Escudo:to tam máš pěknýho pasažéra:-)
o 23.09.2009, 17:34 | Escudo
no já A3 mám a prodávám jí, mám komplet zástavbu se kterou to prodávat nebudu, tak kdyby jsi chtěl třeba jen to dřevo a tak, tak dej vědět, na těch fotkách to pořádně neni, ale podlaha je potažená se sklem atp.
o 23.09.2009, 17:40 | oxidius
Jj, mě stačej takový zesiky a sw, ani kvůli zdravotním důvodům nemůžu mít víc v autě :/. To jo, pěkná zástavba a ty zesilovače jsou taky moc pěkný, asi to muselo bejt drahý.. :) No já už to mám doma nařezaný, vymyšlený všechno, jen nějakej reprák, woofer a hraju :)
o 23.09.2009, 17:57 | oxidius
Btw escudo, koukal jsem na tvůj web a ta tvoje A3 je moc krásná :). A koukal jsem, že tam máš návod jak na tlumení dveří, což zrovna teď taky řešim... Potřeboval bych poradit, jestli mi na vytlumení vnějšího plechu na dveřích bude stačit toto [ Link ] a na vytlumení tapeců toto [ Link ] ? Díky :)
o 23.09.2009, 18:14 | Escudo
díky :o) hele tlumení dveří u tohodle auta neni legrace, samotnej Brax bych asi nedával, navíc 1,5kg je tak na jedny dveře pokud to chceš pořádně, jestli do toho nechceš dát moc peněz, tak slušně tlumí Vibraflex, ale je těžkej jak prase :o) [ Link ] ideálně rovnou 4mm tloušťku, ten brax bych dal spíš na tapeckáky zevnitř jako to mám já, funguje to velmi dobře... Já Mám původní vrstvu TPB, což neni nic moc, přes to šel dynamat Extreme, což je naopak výborná záležitost, tapece jsou taky DynaEtreme a přes to Brax

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
o 23.09.2009, 18:19 | oxidius
A bude teda stačit, když tapecy zevnitř natřu tim braxem a plech na dveřích polepim vibraflexem? A ten vnitřní plech dveří nemusim tlumit, když budu mít repro přidělané na tapeci? A nebo je lepší vytlumit vnější i vnitřní plech na dveřích, pro repro udělat z MDF kroužky, přidělat je na dveře a repro dát do nich? A tapec tam dát nevytlumenej? Moc se v tomhle nevyznám, tak se ptám :)
o 23.09.2009, 18:23 | Escudo | Upraveno: 2009-09-23 18:26:38
píšeš to dobře, ale problém je v tom, že A3 8L nemá vnitřní plech, má jen ztuženou kontrukci, když sundáš tapec, tak uvidíš tohle [ Link ] takže se dá vytlumit maximálně tapecák :o/
o 23.09.2009, 18:24 | Escudo | Upraveno: 2009-09-23 18:25:28
sem si předtim nevšiml toho druhýho linku co jsi dával, že už máš vibraflex v hledáčku :o)
o 23.09.2009, 18:36 | oxidius
ahaa, no já myslel, že bych to tam nějak dostal pomocí izolepy, jak to popisují na prohifi.cz [ Link ] :). A ten tapec by stačil vytlumit jenom tim Braxem?
o 24.09.2009, 07:34 | Escudo
izolepa je nesmysl, velký díry se pak pohybujou společně s tlumenim, to když už by jsi si chtěl dát tu práci, tak si udělej překryty z plechu nebo nějakejch plátů a je skoro jednoz čeho a přes to teprve vibra, nevim kdo rozšířil tenhle humus, neřeknu kdyby byl plech kdovíjak drahej.... Izolepa má ovšem jednodušší aplikaci :o))) Ale otázkou zůstává, jestli tvoje dveře zevnitř vypadaj jako ty moje a nebo máš novější kde se šetřilo vzpěrama a už tam byl plech. Pokud máš ty s plechem, tak tam udělej pláty jako záslepky a přelep vibraflexem, pokud máš jen tapec, tak bych tam polepil na větší místa zbytky nějakýho tlumení a přes to Brax
o 24.09.2009, 07:35 | Escudo
takhle vapadá tlumení s izolepou

[ Link ]
o 24.09.2009, 07:36 | Escudo
tak se to předělalo a změna obrovská [ Link ]
o 24.09.2009, 07:36 | hifim@ni@k
Zde máš také jednu A3: [ Link ]
Až dotyčný došetří, přijde na vnější plech a tapec ještě Brax. Dynamat jsem kupoval v akci. Za cenu 4 plátů Extremu byly zdarma 4 pláty Originalu. Dobrá nabídka.
o 24.09.2009, 09:18 | oxidius | Upraveno: 2009-09-24 09:25:16
hmm, tak od tý izolačky asi dám ruce pryč a budu tlumit ten tapec, protože mám dveře stejný jako ty, akorát tam mám 2 ty hliníkový vzpěry a čidla airbagu..
Kde se to dá koupit takhle? taky bych to potřeboval koupit v akci nejlíp, nechce se mi do toho dávat takovejch peněz, protože to stejnak asi budu po zimě prodávat.. ty 3 tis bych do toho dal, ale to by mi muselo vystačit na vytlumení obou předních dveří + obou tapeců + zadních blatníků (stačil by na to Brax 5kg, nebo 2ks tohodle [ Link ] ?) :)
Jo a pořád je ze začátku nezodpovězená jedna otázka - jakej z těch dvou zesiků je lepší? :) A řekněme, že bych na zesik chtěl dát i přední kompy [ Link ] (zadní repráky už jsou na zesiku orig Audi)
o 24.09.2009, 09:54 | Escudo
jesli to chceš během příštích dejme tomu 6ti měsíců prodávat, vykašli se na to, nestojí ti to za to...

možná bych to zkusil s těma dvěma baleníma dynamatu 2+1 a na některý části tapece ten Brax 1,5kg, v rámci možností asi nej, to má fakt smysl jen v případě, že ti auto zůstane, vim o čem mluvim, dal jsem do zástavby poměrně dost peněz a najednou bum, rozhodnul jsem se pro úplně jiný auto :o(
o 24.09.2009, 10:24 | oxidius
No já jeětě nevím, jestli to budu prodávat na 100%, ale ikdyby, tak přeci takovýhle věci celkem zvedaj cenu auta a hlavně mě štve, že tam je slyšet úplně všechno, protože tam není ani pěna za tepacama.. :/
No uvidim, jak to bude hrát.. Teď jsem obědnal všechny nový repro a když se mi to nebude zdát, tak dokoupim ještě ten dynamat a prdim na to..
Já to mám taky v TDI 81kW a jsem s tim celkem spokojenej, ikdyž jsem nedávno zjistil, že je to svařený ze dvou aut, ale je to podle mechanika Martina Protkopa hodně dobrá práce a prej to má v tom sváru možná větší tuhost, jak samotnej plech, tak nevim.. Vždycky když na tohle pomyslim, tak si řeknu že to prodám, ale zase na druhou stranu to složí celkem dobře a taky jsem do toho dal nemalý peníze a přece jsem to nepravoval a nevyměňoval všechno pro nějakýho novýho majitele, kterej to třeba někde roseká.. :)
o 24.09.2009, 15:28 | hifim@ni@k
4 pláty Dyna Extrem + 4 pláty originál vyšly akorát na komplet přední dveře. Celkem tedy 8 plátů.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.