Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada s repro

o Navštíveno 2024x o
o 23.09.2009, 09:15 | luba
Ahoj lidi chtěl bych zlepšit hudbu v autě a potřeboval bych od vás radu, mám rádio Sony CDX-GT620U a k tomu bych chtěl dát zesilovač [ Link ] na něj potom tyhle do předu [ Link ] a do zadu něco takovýho - [ Link ] ,ale už bez zesilovače. Poradí mi někdo, jestli to je tak nějak dobrá volba?

o 23.09.2009, 12:50 | oxidius | Upraveno: 2009-09-23 12:51:07
no podle mě ty dopředu sou špatný a nebudou hrát dobře... Maj malou citlivost, spíš bych dopředu vzal třeba tyhle [ Link ] , to bude podle mě lepší a ještě ušetříš.. :) No dozadu ty nejsou špatný a ten zesik taky ujde, co za ty peníze čekat že .)
o 23.09.2009, 13:34 | Frenkie
mnoo podle me cele spatne ..... spis napis co poslouchas za hudbu a do jakeho auta to pujde a do jake castky by ses chtel vejit :) jinac bych spis volil 4k zesik a dopredu kompa a do kufru subicek

oxidius jelikoz je dava na zesilovac tak citlivost nehraje takovou roli jako kdyby je daval na radio
o 23.09.2009, 15:07 | CarMedia.cz
no, když se podívám na cenu HPB, tak bych věděl o mnohem lepším kousku za prakticky stejné peníze.
[ Link ]
Crunch GTR 250.2 má ve výbavě dutinkové terminály, 100% přesvědčivější zvukový projev, vyšší výkon RMS, lepší zpracování. 100,-Kč rozdíl je prakticky nic. To jen pro případ, že by jsi chtěl fakt jen 2ch zesilovač.

No a pokud bych se měl vyjádřit ke kompletní myšlence, tak bych pro tuto variantu 100% nebyl. Rozhodně bych byl pro 4ch zes (např Crunch GTR 250.4 s výkonem 4x 75W RMS na kanál [ Link ] ) No a co se týká volby reproduktorů, zvol k sobě pokud možno repro s podobnou charakteristikou. Podobnou ne-li stejnou citlivostí, fr . rozsahem a zatížitelností. Jinak se učaruješ s regulacemi na zesilovači, aby ti to hrálo vyrovnaně.

Pokud by jsi to chtěl lépe probrat, případně něco vybrat, tak se mi ozvi na ICQ 306011919.
o 23.09.2009, 15:09 | CarMedia.cz
jo zapomněl jsem.. :-) to Frenkie: jak to že citlivost nehraje roli? Pokud dobře vidím, tak chce jedno repro na zes a druhé na rádio. A citlivost je poměrně důležitý faktor k volby reproduktorů na vyrovnanost zvukového projevu stejně tak, jako když je dává na slabší zes, nebo jen na rádio, o kombinaci nemluvě!
o 23.09.2009, 16:18 | Frenkie
to Revilohifi.cz ja resil citlivost tech Fusionu co by meli jit na zes a myslim ze hodnota citlivosti je v tuto chvili otrosku mene dulezita nez kdyby meli jit na radio.
Tebou navrhnute GTRko je velmi dobrej napad.
jinac kombinace HPBcko, Fusiony a Helix mi do sebe ani zvukove nejde
o 28.09.2009, 11:13 | luba
Ahoj, Auto mám Peugeota 307, hudbu poslouchám všechnu, ale teď spíš Rock System, Korn, Lordi. SubíKu už přemýšlím, to už mám tak zhruba vymyšlený [ Link ] a [ Link ] do plata, ale zavřenej, s BR Plánuju, že bych to zkusil udělat z laminátu.
Jinak děkuju za rady, ten 4 kanálovej Crunch se mi taky docela líbí, ale budu musel sehnat nějaký repra do zadu.
Jaký na to máte názor teď?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4493 sekund.