Navštíveno 1804x

22.09.2009, 21:12 |
Levi Chtěl bych se zeptat co říkáte na repro Hifonics Brutus BX5.2Ci nebo BX6.2Ci. Mám v plánu je dát jako přední do auta ale nechci šlápnout úplně vedle.
A další věc je zesík. Poradí někdo co by se k tomu hodilo? Zesíky Hifonics se mi zdaj celkem dost drahý. Tak mě napadlo něco od Crunche. Dost se tu objevujou Macy (Z a Fearless). Taky přijatelnou cenu mají zesíky Autotek ,ale to nevim co si o tom mam myslet....
Zkuste někdo něco poradit. Jako další bych k tomu pak chtěl přidat nějakej woofer. Šlo by hlavně o doplnění basů než o tlak. Tak možná nějakej 4 kanál. Na dva kanály připojit přední kompa a další dva zmůstkovat pro woofer.
Kompa sou v pohodě, mezi nima je akorád rozdil ve velikosti dej 16 takže bx6 a budeš spokojenej zesík to chce pořádnej na cruche musíš hodně vybírat. Koukam že si z plzně tak si zajed na slovnaskou do krámu hifonics a tam už tě kluci dobře poraděj
Brutusy jsou fajn, pokud využiješ biamp. Dával jsem je na Crunch GTR 350.4
[ Link ]

23.09.2009, 08:53 |
Martyn | Upraveno: 2009-09-23 08:53:59
Ty repra chtej dost nakrmit, mel jsem je na 50W a nic moc, pak na 120W a konecne zahraly poradne:) + maj dost ostre vysky, nekomu to nemusi vyhovovat..

23.09.2009, 13:05 |
Levi endru -> 16 bych chtěl dát radši, ale nevim jestli se mi vejdou kvůli instalační hloubce. Musel bych je asi podložit jestli to půjde. Jinak v Hifonicsu na Slovanskej sem už byl a budu je tam i kupovat.
Jen řešim ještě další věci, jestli třeba nekoupit zesíky použitý a tak.
Martyn -> uvažoval sem že zesík bych dal něco kolem 100W RMS. Nic jako 50W mě ani nenapadlo.
Levi: montážní hloubku budou mít obě stejný. podložký to bude chtít, co máš za auto? Jak už kluci řikali chce to je pořádně nakrmit, nevim jestli tyhle by si moch dát na rádio ale pokud ano tak bych je tam nechal na rozehrání a pak píchnul na pořádnej zesík.

23.09.2009, 21:43 |
Levi Montážní hloubka je právě jiná. 13tky maj menší. Ty se tam vejdou. Navíc jsou tam 13tky teď ty co tam jsou. Jinak mam Ford Puma.
Rádio tam je taky origo, takže pochybuju, že by na tomhle rádiu ty rera vůbec něco dělaly.
Když už jsme u toho podkládání, čím by to šlo podložit? Normálně udělat dřevěný "kolečka". Třeba z překližky nebo MDFky?
U octávek musíš udělat podložky. Kup nějaké pořádné rádio a pak řeš kompa a zesík jelikož pochybuju že bude mít originál rádio výstupy na zesík a pokud tam máš 13 a nechceš porušovat tapeciruk, tak kup 13. Jinak si nech (nebo udělej podložky) hlavně z MDF. Ale počítej že budeš muset řezat do tapecirugu u 16 cm

24.09.2009, 20:49 |
Levi | Upraveno: 2009-09-24 20:53:17
Splašil bych všechno najednou. Teda jako kompa a zesik a radio. Co se tyce radii, tak koukam po nejaky alpine tak do 5 litru.
No a jak moc bych to musel kuchat jsem zatim nezkousel. Ono je to tam trosku na prd. Ta mrizka pred reprakem asi neni ani rovne ale pod nejakym uhlem. Ale zas kdyz uz bych to kuchal tak bych tam chtel dostat ty mrizky co jsou k tem reprakum. Ty se mi libi.
Na fotce je to trosku videt...
Jo a myslite ze bude velkej rozdil ve zvuku tech 13tek a tech 16ctek?

Tam budeš mít problem dostat ty 16 když to máš blízko otevírání, focuse sem zatim neřešil. Alpline sou dobrý tedko záleží co od toho rádia chceš aby umělo? a pak taky už si měl nějakou v ruce, co sem slišel tak docela složitý ovládání