Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DLS Ultimate A3

o Navštíveno 1818x o
o 22.09.2009, 17:42 | D-door
Zdravim
DLS A3 ma vystup na dodatecne chlazeni klasickym pocitacovym ventilatorem.Chtel bych vedet jestli ma nejake teplotni cidlo ktere sepina ventilator pri nejake urcite teplote napr.(40stupnu)?Nebo porad fici pri sepnuti zesilovace.Takovej GENESIS dual mono to ma a jsou to jakoby Svedove:o)

o 22.09.2009, 22:01 | noclue
frci podla potreby
o 23.09.2009, 07:21 | D-door
Nevis pri jake teplote se sepne?
o 24.09.2009, 21:15 | noclue
zial neviem, ani kde je senzor... inak by sa to dalo zmerat...
da sa to aj inac...ja som zo Zapiek vybral ventilatory, nahradil ich jednym 120x120mm, ktory fuka stale na zosiky pre basak a pre kickbasy... + regulacia otacok do PC, takze vpredu to nie je pocut...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3396 sekund.