Navštíveno 2027x

16.09.2009, 18:53 |
Borin Čau, potřeboval bych radu, jak spočítat bednu se zkosenou zadní stěnou na 2x Rainbow Hammer 10"... přemejšlím o bassreflexu, nebo štěrbině...jaký jsou pro a proti štěrbina vs. bassreflex ??? Díky za rady
www.google.com nebo: základní škola

16.09.2009, 19:38 |
Borin To bladzej : Pokud máš nějakej problém, tak si s tím někam dojdi...já se slušně zeptal na radu a nejsem zvědavej na tvoje blbý připomínky...

16.09.2009, 19:42 |
Borin To tazman : Díky, ale řeší to jen část mého dotazu...
TAk tomu teda řikam pomocniček.. ja si hodně pomahal díky tomuto webu zase..
[ Link ]

16.09.2009, 23:39 |
hoff Bladzej - pokud se s Borinem neznáte, tak tvůj přízpěvek asi není zrovna namístě . . . .to tu pak kdekdo prudí a rozumná odpověď žádná.
Tazman - vyhledat a počítat je klasika varianta . . . .ale odkaz od tebe jest velice dobrej - dávám si jej do záložek :O)
to byla taky jedna z mych otazek,..co ke lepsi br Xsterbina .. ja myslim ze sterbina..=D ale proc nevim=D
štěrbina umožňuje postavit kompaktnější bednu...
to hoff ...jjj už mi tenhle webik parkrat ušetřil moře času s počitanim ;-D

17.09.2009, 19:55 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-17 19:57:51
Borin, reagoval jsem na to jak si chtěl vědět obsah bedny se zkosenou stěnou, na to se dá aplikovat vzoreček lichobežníku (ZŠ).
jinak tady kalkulace sťerbiny, nebo basreflexu (a nejen to)
[ Link ] mě to pomohlo, když jsem věděl plochu nátrubku a dělal štěrbinu. já jsem štěrbinu dělal právě kvůli kompaktnosti bedny.
jo, a u štěrbiny nezapomeň mít hezky zaoblené hrany

17.09.2009, 20:33 |
Borin | Upraveno: 2009-09-17 20:35:58
Tak si měl reagovat trochu inteligentně a ne jak magor... bylo to myšleno jako komplet se štěrbinou, tohle spočítat dokážu, už mám taky nějaký montáže za sebou ale chtěl jsem vědět jaký sou pro a proti bassreflex vs. štěrbina, a taky jak se štěrbina počítá...