Navštíveno 5645x

Dobrý den,
mám možná blbej dotaz,ale hned mě bekamenujte.Jak propojit 4 repro do výstupu pro dvě repro.Lze to jen tak,nebo na to existuje taky nějaká vyhýbka.Díky za radu
zalezi jake dve repro mas na mysli a kam je chces dat - pokud trebas koaxy tak zapojit na zesiku do 2 ohm, na radiu bych toto urco nedelal
budou to koaxiální oba dva páry.a bohužel na rádio.Co by se mohlo stát?
zesilovac radia neni stavenej na zapojeni na 2 ohm, muzes ho znicit, mnoo jeste to zapojit na 8 ohm,ale jaksi to postrada logiku,pac nebude zadnej vykon zesilovac radia
nevymejslej pic()viny hele,akorad odkouris radio,a kdyz zapojis na 8ohmu tak to nebude vubec hrat po vykon bude minimalni kup nejakej obyc 4kanal a zapoj to normalne:-),pripadne 2kanal a zapoj do 2ohmu

09.09.2009, 22:36 |
party_boy | Upraveno: 2009-09-09 22:36:23
Tak tak, já bych moc neexperimntoval. Párkrát už jsem toto viděl, ale nechápu co k tomu lidi vede. Že by takový brutální výkon autorádia?
Zdarec borci.Nechci zakládat nové téma tak se krapet přifařím.Kamrádka má octu 1 a chce abych ji na zadní plato nainstaloval ovály.V zadních dveřích má origo výšky a ptala se mě jestli je můžu zapojit taky.Když ty origo výšky propojím s těma oválama tak to půjde do 2 ohmů je to tak??Nebude to hnaný přes zesák tudíž pokud to bude jak si myslím ve 2 ohmech tak ji to musím šetrně vysvětlit že ji zapojím jen ovály na platě.Jen potřebuju potvrdit a nebo vyvrátit svoji úvahu