Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosím názory ALPINE, JL AUDIO...

o Navštíveno 1780x o
o 27.08.2009, 09:34 | Cormi
Ahoj, prosím vás o názory... aktuálně mám následující sestavu:

HU ALPINE CDA-9886R
5-ti kanál ALPINE PDX-5 (4x75+1x300W RMS)
kompa DLS PS 6 vpředu a vzadu
SW JL AUDIO 12W3v2-D4 (2x4 Ohmy) ve 40L uzavřené bedně

Zvukem oproti původnímu zesíku DLS CA50 a SW JL 12W0 jsem naprosto ohromenej, vůbec bych nevěřil jak ty kompa DLS dokážou zahrát a SW je sice na spodní hranici zatížitelnosti, ale ten rozdíl je pro mě neuvěřitelnej.

Ale... mám brouka v hlavě... přemýšlím, když ten zesík má těch 300W jak na 4 Ohmech, tak i na 2 Ohmech, jestli kdybych měl ten SW se zatížitelností 2x2 Ohmy a dostal se na výslednou impedanci 4 Ohmy, jestli by zahrál líp. Říká se že na 2 Ohmech není taková kontrola jako na 4 Ohmech... nicméně bassy mi zní dostatečně civilizovaně a precizně :-) jak jsem od JL očekával...

A druhý brouk v hlavě je že chci koupit JL 8W3v3 s maximální trvalou zatížitelností 250W RMS, tudíž ten by byl výborně nakrmenej a jen v 10L uzavřence. Ale je těžko říct, jestli zahraje líp 20ka max. vybuzená nebo 30ka vybuzená na spodní hranici výkonu.

Zatím to nechám jak to je, protože se mi to zvukově moc líbí, ale výhledově asi upgrade SW ještě nastane... ta minibedna by se k minizesíku výborně hodila a ještě zachovám místo v kufru :-) nemluvě o designu W3v3 oproti W3v2

o 27.08.2009, 09:53 | luda551 | Upraveno: 2009-08-27 10:03:53
a co nechat tu 30ku a prisetrit na nejaky pekny monoblocek tet se tu prodaval od jlka 500/1 ten by byl dostacujci(5000,-):-) jinak jsem slysel 8w3v3 na 350w a byl jsem ohromen jak hral,krasna dynamika,rychlost,hlasitost a na 8mi" celkem tlacil.
eedit : je to na tobe co se ti bude libit vic:-)
o 27.08.2009, 11:40 | Cormi
:-) zesík musí nějakou dobu vydržet když jsem ho ted koupil... ale myslím že do budoucna ho ještě přehodím za JL HD900/5. Škoda že jsem si ho nevšim trochu dřív než jsem koupil PDX-5 :-) Jenom jde ještě o cenu - ve státech se porodává za 1000 dolarů. Kabeláž i kompa musí zůstat, proto volím stále 5-ti kanál
o 27.08.2009, 12:00 | luda551
to HDcko je moc pekne,ale i tak bych nejspise volil tu 12w0 sice nebude tak nakrmeny,ale pokud zvazujes TUS tak bych ho vzal
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3534 sekund.