Navštíveno 1944x

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenost se subwoofrem Crunch GPX 8 Vented.Jaká to je kvalita a jak to zahraje.je mi jasný že je duležitý jaké je použití zesilovače.ALe tak obecně.Popřípadně zesík 1x65W
Má 200rms ne? Určitě by to chtělo víc než 65w.
65w je malinko,nehne to snim jen to bude neuveritelne chrastit a vydrzí ti zesik max mesic
copak zesik to prezije ale basak pujde pa ale co hosi mozna vas nenapadlo ze trebas tam melo bejt 650w
ne ne je to obyč monoblok má opravdu do 4ohm 65w je to nouze nejvyšší než bych pořídil jinej.Právě jsem na to slyšel že tomuhle subwooferu stačí i málo.proto se ptám jak to je a hlavně jakej je ten subwoofer
na kratkou dobu bych i tech 65W RMS dal, ale snazil bych se co nejdriv sehnat lepsi .... cca tech 200W RMS , jinac uz za 2390 kc koupis takovejto krasnej zesicek
[ Link ]
ano staci mu i ,,malo,, ale tech 65w neni ani to malo :)
vincku myslel jsem to tak ze zes bude v limitaci:-)
luda551 v patek jsem delal montaz zesiku borcovi, kterej mel tubu blaupunkt zapojenou na radiu a prekvapive to taky hralo, ale vic sem byl v soku kdyz mi psal ze to na radio zapojil do mustku a nastesti si nechal rict a prepojil to jen na jeden vystup. tuba to prezila.
jinac bobmasitr co to ma vubec za zes s 65W RMS at 4 ohm? nejakej homemade prace
nene je to zesík stafší od magnatu 2kanál
Nahoře píšeš monoblok a teď 2 kanál. Napiš označení. Pokud má 2x65W RMS tak v můstku by nemusel být až tak špatný.
napis co je to za zesik model
[ Link ] omlouvám se napsal jsem to špatně.Je to tento zesilovač
tak kdybys to takto napsal rovnou tak ti rekneme ze zes postacuje :) na tebou vybrany box
noo dobrá a jde mi o to jaký to je box jestli to není nějakej ráfoby box.Má s ním někdo zkušenosti?

30.08.2009, 14:55 |
MaxxT radoby box to neni, klidne si to prijed vyzkouset k nam na prodejnu, na malickou 8micku, to hraje luxusne..
to určitě věřím,od někoho jsem slyšel že to hraje pěkně.Proto se ptám,na to jakej to je prcek mě to celkee zaráží.Ale zase tahle značka je dobrá.Jen se ptám než něco budu kupovat zajímaj mě nazory