Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sony MEX-5 nečte CD

o Navštíveno 1719x o
o 25.08.2009, 17:45 | Kail
Ahoj,nejspíše se to tu už řešilo ale vzhledem k tomu že nějak nefunguje (alespoň mně) vyhledávání tak zakládám nové téma,snad se nikdo nebude zlobit.

Mám rádio Sony MEX-5 a už mi čte hůře CD,načte většinou všechny,nějaký hrajou bez problémů ale nějaký přeskakujou - jízda na to nemá vliv,když to CD přeskakuje tak stejně jak za jízdy tak když stojím.

Otázka je jestli se s tím nechá něco dělat (předpokládám výměna "čočky") nebo čím to mám ideálně zkusit vyčistit?Nebo nějaký doporučení kde to dokážou opravit či jestli to nedělá někdo tady,popř. kolik to může zhruba stát peněz.Za každou radu budu vděčný :-)

Jo a jsem z okolí Tábora,tak kdyby bylo něco poblíž ideal...

o 31.08.2009, 16:40 | Kail
To tady nikdo nedokáže opravit rádio co čte špatně CDčka???
o 31.08.2009, 16:48 | luda551
no dokaze,ale cenou se vyplati koupit new radio:-)Kontaktuj Pavla 528 [ Link ]
o 31.08.2009, 22:24 | Kail
No asi takhle,jedná se o Sony MEX-5,tedy i když hodně starý rádio tak pořád s cenou několika tisíc,o tom že sehnat ho je docela oříšek (i když shodou náhod je tady teď zrovna jedno na prodej,za 3500kč mimochodem).Ukaž mi nový rádio který má velkej barevnej display (což je pro mně hlavní - zamiloval jsem si ho :-)) a jeho funkce.Myslím že horko těžko budeš hledat,natož za rozumnou cenu...

Myslel jsem že by se mohla oprava vejít do 1000kč,možná je to blbost,nevím no...:-)Každopádně dík,ozvu se mu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.