Navštíveno 2396x

Pánové prosím vás, mohl by mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit? Chtěl jsem se na něco jen ze zvědavosti podívat, ale na panasonic.cz a panasonic.com tato sekce už není.
Díky, neví se náhodou proč?
asi protože to nikdy za moc nestálo...
Tak to mě taky napadlo, ale zas myslim, že ty jejich zesíky a autorádia taková tragédie nebyla.
rika se ze kvuli krizi se na caraudio vykaslali. ono ja o panasonicu vloni cetl ze zamestnanci meli povinost zakupovat vyrobky panasonic (hlavne vrcholni predstavitele) aby se vyprazdnily sklady

25.08.2009, 16:21 |
Zdenek (A)
Panasonic byl partner EMMA. Tvrdil nam jejich zastupce, ze car audio by skoncilo pravdepodobne i bez soucasne krize. Tim, ze se do novych aut cim dal casteji montuji radia, ktera maji jednak nestandardni rozmery a hlavne jsou vselijak propojena s dalsimi systemy, tak je stale mene lidi, kteri do audio systemu zasahuji. To znamena pro ne mensi byznys...
tahle znacka me nikdy nezaujala,aspon co se tyka autohifi
Tak díky za info. Jinak teda souhlasim, že nový auta maj nestandartní rozměry autorádií, který ukazujou sptřebu atd.. To se mi teda moc nelíbí, protože výměna za lepší je téměř nemožná. Třeba takovej yaris to je lahůdka.
Mně osobně je to docela líto. Mám od nich autoradio a opravdu si nemnohu stěžovat. Nicméně ten důvod, jako je to, že fabrický radia jsou rozličný a nabušený nesmylnými funkcemi, které s audiem nemají nic společného mi přijde dost alibistický. No, když bude chtít někdo něco někde zrušit tak si důvod najde.

25.08.2009, 22:02 |
koren Vencaf + Kicker18: v tom pripade by jste meli lepe zapatrat;-)
jinak pana byla snad prvni znacka, ktera zacala prodavat slusne vybaveny HU za rozumnou cenu(alespon v ramci CR)a zvukove na tom nebyly vubec spatne...

Uvědomte si, že pro takové firmy jako Panasonic a Sony je Car Hifi jen jeden z mnoha kšeftů a pokud se přestanou vyplácet, tak s tím prostě skončí a ušetřený kapitál vrazí do odvětví, která nesou více.
Sony má snad skončit s Car HiFi příští rok.
jj...o SONY jsem to už také slyšel.Za chvíli nebude co prodávat,tak AutoHifiCentrum přejmenuju na OvoceZeleninaCentrum a budu prodávat brambory :-)

26.08.2009, 23:59 |
erix7 (K)
njn, ale zase se v kruzich povrava, ze sony proda znacku Xplód, cili nejaky vyrobce/distributor asi bude, jenom to uz nebude pod sony.
Tak to jsem na sony zvědavej, tam mě také napadlo, že by s tim švihl.
no ono hlavne panasonic porad dal vesele vyrabi prave ty autoradia ktery se davaj seriove do aut,treba u pardubic v ty fabrice takhle vyrabej radia ktery jdou tusim do toyoty
Klobouk - Tady šlo spíše o Aftermarket. Pro automobilky budou asi dělat dál.
mimochodem co je tohle za pana potvoru 2 din dá se t nekde koupit?

28.08.2009, 09:05 |
lukee_cz | Upraveno: 2009-08-28 09:06:58
france: starsi se na ebay obcas objevi, ale neni to kousek, kterych by tam bylo kazdy den plno.
btw. naposled co sem videl slo za cca 300 liber.

28.08.2009, 21:32 |
clown luke .. za 300 liber a z japonska :o))