Navštíveno 2001x

Zdrawim jakej názor máte na Us Blastery každej mě o tom říká něco jinýho..
Jó zdravim s W... hmmmmm. US Blaster? No nic moc.
a wiš to z vlástní skušenosti.?
R.S.Fcela > Subwoofery docela jdou, zesíky už nic moc a reproduktory hrůza. Samozřejmě, že když vybíráš ve dražších věcech, tak to už neni taková bída, ale ty levný věci jsou od usb nic moc dle mě.
Ale fakt nechápu proč puberťáci píšou všude W.
newim no nějak mě to zustalo to W hele a nějakej zesák tak okolo 7 tisic co bys doporučil..?? nebo je to málo na něj.?
spis bych rekl nejaky EMO... zalezi kolikati kanal atd potrebujes...
nebo spiě poradí někdo jaký zesáky na dva wofery dva ovály a čtyři 165mm kompa.
ja ty voe :D tomu rikam kvalitni ozvuceni
Tyjo 20 repráků v káře. Co je to za repro? Značka, výkon apod. Nakoupit repro a poslední řešit zesík je blbost.
ještě sem nic nenakoupil teprv skládám auto ale chcu to nějak tak udělat a doufal sem že mě tady někdo poradí abych si nenasral do bot..

23.08.2009, 22:26 |
party_boy | Upraveno: 2009-08-23 22:28:15
Tak se na tohle řešení vyprdni. Pokud doopravdy nepotřebuješ mít repro i vzadu, tak dobře nainstalovaný pořádný kompa a woofer ti bude stačit. Kvantita neni kvalita. Napiš kolik do toho chceš vrazit no a prodejci ti už poraděj.
Napiš do jakého auta, co posloucháš,co od toho čekáš ( tlak, kvalitu ), máš rádio, kolik chceš investovat ?
je to do octávky chtěl bych aby to hrálo co nejlip to pude a jestli se vydám to do 30 tisic i s radiem.??
30 je slušný, ale aby to hrálo co nejlíp neni odpověď.
a co od toho mužu čekat za 30.?
Záleží jak se to postaví. Napiš teda co posloucháš a co od toho čekáš. To je právě ten kvalitní zvuk nebo tlak.
no bude vtom hrát něco jako scooter a podobně a aby to mělo kvalitní zvuk a dobrý basy..
A přitom by stačilo projít si už existující příspěvky, že...? US Blaster alespoň v levných kategoriích ne, já bych ho nechtěl ani v dražších kategoriích. Padesát repráků do auta, no potěš koště... Bylo milionkrát psáno a jistě o něco méněkrát ověřeno, že kvalitní kompa vpředu + sub naprosto postačí, ba co víc, je to mnohem lepší než repra vpředu i vzadu. Vzadu bych nechal originální repra napojený na na rádio pro případ, že povezeš spolujezdce.