Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hudba do VW Golf 4

o Navštíveno 2603x o
o 22.08.2009, 16:51 | D3d
Zdravím chtěl bych si udělat hudbu do auta. Zatím mám jen rádio Alpine CDE-104BTi.
Moje představa je vyměnit přední repro, dát zadní (žádné tam nemám), vytlumit dveře, zesík a subwoofer. Pokud je třeba tak i kapacitor.
Chci se cenově vejít do 25 tisíc.
Může mi prosím doporuřit jednotlivé komponenty?
Repro mě zaujalo: Helix Dark Blue 62.1; subwoofer: Helix Dark Blue 12 Single nebo Crunch GTR 400, zesík: Helix Dark Blue Five nebo JBL GTO755.6.
Jinak poslouchám převážně dance a trance.

o 23.08.2009, 09:31 | CarMedia.cz
Základní info, proč chceš dávat reproduktory do zadních dveří. Pokud nevozíš lidi na zadních sedačkách, tak je to prakticky zbytečná investice. Raději bych dal kvalitní komponenty na předek, dobrý woofer a 4ch zes a je vystaráno. Potom těch 25t je až až na to, aby sis postavil kvalitní hudbu. Pokud by jsi to chtěl lépe probrat, ozvi se mě na ICQ. Můžeme i něco společně vybrat..
o 23.08.2009, 09:36 | hifim@ni@k
Pokud chceš hrát nahlas a vzhledem ke stylu hudby bych koupil v bazaru zesilovač od Audio System. Spoustu výkonu za slušné peníze.
o 23.08.2009, 09:37 | party_boy
Souhlas, 2+1 je ideální sestava a za 25 velice solidní.
o 23.08.2009, 21:27 | MaxxT
jako revilo a ostatni, 2+1 bohate staci a za stejne penize budes mit vic vykonu.. :-)
o 27.08.2009, 12:09 | Cormi
myslim že Golf je zrovna auto, kde se zadní repro hodí i když v něm člověk jezdí sám... když vypnu zadní repráky tak je to dost znát... ale kdo má jen přední a zadní nikdy neměl tak mu to nepřijde (tak jsem to měl s origo rádiem) :-) přijde mi divný mít vepředu repráky a pak daleko vzadu subwoofer, když pak někoho vezeš a pustíš mu to tak to pro něj musí být zážitek :-) zadní repráky mam ve dveřích a výškače ve stropu.

Jinak je důležitý si uvědomit na kolik tě vyjde instalace pokud si to neumíš udělat sám... já měl komponenty za 40 tisíc a montáž mě stála dalších 40, ale bylo v tom vytlumení dveří, nová podlaha, boky v kufru atd. atd. jinak jsem instalaci nechával několikrát vylepšit a ted už došlo i na obměnu komponent.

Ty Helix Dark Blue se myslím obejdou bez externího zesíku, ale když vezmeš 5-ti kanál tak uděláš jedině dobře ale musíš počítat s tím, že ti zbyde mín výkonu pro subwoofer.

Kapacitor nepotřebuješ, já ho koupil a ted vyhodil protože máš akorát potíže protože se musí zapojit přes odpor (když děláš něco s baterkou a pak zapojuješ)

Vezmi tenhle zesík a repráky pak dořešíš podle výkonu. Za ty peníze to je neuvěřitelnej stroj a podívej se jakej výkon dává na 5. kanálu!!! Je to opravdu kvalitka ;-)
[ Link ]
o 27.08.2009, 12:10 | Cormi
pro techno bych doporučil JL AUDIO v uzavřené bedně... tenhle zesík utáhne i 2-cívku 12W3, 12W3v2...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3751 sekund.