myslim že Golf je zrovna auto, kde se zadní repro hodí i když v něm člověk jezdí sám... když vypnu zadní repráky tak je to dost znát... ale kdo má jen přední a zadní nikdy neměl tak mu to nepřijde (tak jsem to měl s origo rádiem) :-) přijde mi divný mít vepředu repráky a pak daleko vzadu subwoofer, když pak někoho vezeš a pustíš mu to tak to pro něj musí být zážitek :-) zadní repráky mam ve dveřích a výškače ve stropu.
Jinak je důležitý si uvědomit na kolik tě vyjde instalace pokud si to neumíš udělat sám... já měl komponenty za 40 tisíc a montáž mě stála dalších 40, ale bylo v tom vytlumení dveří, nová podlaha, boky v kufru atd. atd. jinak jsem instalaci nechával několikrát vylepšit a ted už došlo i na obměnu komponent.
Ty Helix Dark Blue se myslím obejdou bez externího zesíku, ale když vezmeš 5-ti kanál tak uděláš jedině dobře ale musíš počítat s tím, že ti zbyde mín výkonu pro subwoofer.
Kapacitor nepotřebuješ, já ho koupil a ted vyhodil protože máš akorát potíže protože se musí zapojit přes odpor (když děláš něco s baterkou a pak zapojuješ)
Vezmi tenhle zesík a repráky pak dořešíš podle výkonu. Za ty peníze to je neuvěřitelnej stroj a podívej se jakej výkon dává na 5. kanálu!!! Je to opravdu kvalitka ;-)
[ Link ]