Navštíveno 3685x

21.08.2009, 22:29 |
prohifi.cz | Upraveno: 2009-08-21 22:30:47
Kdo to myslí s SQčkem vážně, může přemýšlet o této nové mašince od Pioneeru. Uřídí stejně jako jedno z mála autorádií 4pásmový aktiv. A co se mi moc líbí - nemá žádný blackbox.
I designově z mého pohledu celkem skvost (otázka vkusu).
MOC pro ČR je stanovena na 29990 Kč a již sem dorazily první kousky ;-)
Více info viz zde:
[ Link ] a zde:
[ Link ] 
s tím designovým skvostem plně souhlasím!!!! že bych TUSnul z 99r na 99rs :-) MOC není nijak hrozná... za kolik se budou prodávat?
To ma multifunkci ovladac ze?Ja mam p88 a zacina se mi to kazit:o(Jinak ta99 je fakt nadupana treba zacit setrit:o)..........
za mne funkce super a design opravdu otazka vkusu (ODR dle me je ale mnohem hezci :-) ) a na 4 pasmovy aktiv poustet lossless z ipodu pouze pres radio bez niceho jineho zni pekne :-) na cenu u nas sem byl hodne zvedavy

22.08.2009, 01:13 |
erix7 (K)
no to jim to trvalo ! Clarion s tim vysel 2004 leta pane.
2 TomasW: běžně to budou ofiko prodejci předpokládám prodávat za -10% od MOC, tj. 26991 Kč
2 erix7: Clarion je super, mám ho teď v autě, ale neodnímatelný panel je v některých částech ČR velká překážka pro to, aby mi v autě zůstal :-(

22.08.2009, 10:00 |
TROY no tak tomu řikám vkusnej design ;)

22.08.2009, 10:09 |
choze kuwa to je výzva :o)

22.08.2009, 10:25 |
erix7 (K)
jasne, ja to chapu, znam ho. Urcite Pincek bude vytecny, uz 88RS je velmi dobra masinka.

22.08.2009, 10:34 |
Augi Milane: Kde obvykle parkuješ? ;-)

22.08.2009, 13:14 |
macek Krasnej kousek
Na Hi-End by se spíše hodil pořádný kus hliníku. Pokud to ovšem není pořádný kus skla.
2 hifim@ni@k: "Jeho jakkoli nepodstatné designové přednosti jako tvrzené plexisklo, broušený panel z masivního hliníku s černou povrchovou úpravou s výraznými ovládacími kolečky na obou stranách a třířádkový OEL display přispívají k nestárnoucí eleganci."
Parada
Hlavne je to ma rychlejsi procak jak DEQ-90 a malo by podporovat EQ na kazdy kanal zvlast.... to sa volakedy povravalo aj o HXD2...kym prisla na trh...
HX-D2 je fajn masina, pokial netreba 4W aktiv + EQ, potom je to pocut(netvor-mod)....

23.08.2009, 21:07 |
kysko Super !!! presne na toto som cakal! :)
Také jsem na to čekal. A zřejmě ještě dost dlouho budu :-(
Tak me u Pioneer DEX-P99RS pobavila jedna vec - da se zapojit a nastavit tak, ze pri otevreni dveri automaticky ztlumi zvuk :-))
Kdyz nekdo jezdi s muzikou hodne nahlas a nechce zbytecne provokovat, prijemna funkce :-)
No jo 88 ma zese proti hluku za jizdy no a kdyz jsem to zapnul nak mi hlasitost skakala jako prase funkce super ale nefunguje tak jak ma:o)
2 D-door: na to se tam tusim da nastavit citlivost jak moc silne to ma reagovat...

27.08.2009, 14:43 |
clown drzme palce aby to byl uctyhodny nastupce starsich kousku :o)
ale jsou dobry, ze maj reference muziku v MP3, viz zobrazene udaje na panelu :o))))

27.08.2009, 14:44 |
clown D-Door .. to umel i VDO Dayton, tenkrat za 10000 penez, ale umel .. u Pio jsem to zkousel tenkrat na DEH-77P a bylo to fakt desny :o))
prohifi.cz joo mas pravdu stejne to nepouzivam.Super je ze se da vypnout zesilovac
V madarsku som mal moznost si osuchat a vypocut toto nove radio os Pioneeru. A musim povedat ze to bolo pre mna sklamanim, ako zvukovo tak aj vyzorovo. Odnimatelny panel je dobra vec ak to po zakliknuti na radio sedi presne ale ked som skakal medzi skladmami s joystikom sa ten panel pohybovalo hore dole, bolo to neprijemne, nehovoriac o displeji z ktoreho sa pri viacej slnka nedalo citat. Pan to mal nahodene, kedze bol hifi predajca do svojho auta, s komponentami Scanspeak najviššej rady repro 2 pasmo aktivne s Brax zosikmi. On ma origos HXD2 len to nahodil na par dni pre divakov. Teraz ked aj Clarion znizil cenu na HXD2 na cca 1100 € sa stal velkou konkurenciou. Po vypocuti aj sam majitel potvrdil moje nedostatky v hudbe, hralo to proste plocho a bez zivota, mozno na detailnosti je o chlp lepsie ako HXD2. Toto je proste moj individualny nazor a netreba sa stym suhlasit, len som napisal svoj nazor na tento produkt.