Navštíveno 1801x

Prosim o radu. Jaky zesik na toto:
[ Link ]
A nešlo to napsat do jednoho tématu? Já bych ty hertze s tim JL hodil na jeden 4kanál.
Jenze ja to v jednom vlakne mel a nikdo neodpovidal. Tak sem to hodil zvlast a hned mam odpovedi. Muzu este na 4 kanal zapojit repraky (2 kanaly) a sub (2 kanaly mustek) ???? Dik za odpovedi...
Ano, naprosto v pohodě můžeš, například tento 4ch by ti to uživil oboje..
[ Link ]
A nebyl by lepsi tento: Crunch MXB 4125
U predchozicho (GTR 350.4) bych asi nevyuzil jeho vykon. A co 250.4???
Woofer drahsi ako zosik???? a este k tomu JL pohanat Crunch-em??? NO COMMENT ...
Pokial xces 4kanal, tak co tak zostat pri JL audiu??? 450/4v2 alebo potom vyberat napriklad z tychto
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
Jeste, jake prurezy kabelu pro repraky a jake pro sub. jake napajeci. Predem dikes

20.08.2009, 20:45 |
crashta | Upraveno: 2009-08-20 20:47:48
bohuzel u subu jsem limitovan velikosti, tedy 6,5". Jiny sub tohoto prumeru jsem nenasel a dat tam nejakej co ma 50 az 100 rms mi prijde malo. Bohuzel vyse popsane zesiky jsou cenove "trochu" jinde. Myslel sem ze ten Crunch MXB 4125 je trochu lepsi volba...
EDIT: Samozrejme jakekoliv pripominky vitam...
MXB je prakticky to samé v jiném obalu, pokud něco lepšího a za rozumné peníze, tak nová série od Crunch GTX by byla nejvhodnější.. Jinak s výkonem je jen dobře, když máš víc, obzvláště na JL.
Co se týká kvality toho Crunche, tak bych ho vůbec nezatracoval a rozhodně pořád nebyl za tyto peníze.. Jedná se o výprodej, proto taková cena.. Samozřejmě s Genesis apod. to nemá cenu porovnávat, o tom žádná..