Navštíveno 2562x

Moje první tlumení
[ Link ] a chtěl bych vaše názory
máš tam nějaké chyby, tlumení se lepí od spoda nahoru, je to kvuly vodě
ale jinak dobrý, aspoň snaha se cení ;-)
ta prvni fotka me fakt vytaci:oD jak tam neni nic poznat...grrrrr.....jinak priste od spoda a pokracovani na tapecu?
Zatim jsem stihnul jen tohle, na druhou vrstvu budu muset chvilku počkat od vykradení blbne zavírání u řidiče tak se musí nechat spravit což by mělo bejt příští tejden
spis rekni jak se ti s tim delalo :) ja s tim zkusenost mam a za me ma tento matros bodiky, ikdyz radej mam tento
[ Link ] jinak pekna prace
Dělalo se mě stim dobře tam kam sem v pohodě dostal pod plechama to bylo horší, zláš když sem si debyl strhnul celou lepenku, eště než sem to tam dal. Chce to dělat opravdu na sluníčku nebo horko zdušnou pistolí potom to šlu stuha
hochu velká chyba a to mi věř!!!!
tlumení je Aiv jestli se nepletu?
to že si dal tlumení odvrchu je sice taky chyba, ale ta druhá vrstva nebo spíš jak se překrejvá na dvě vrstvy tak se začne pomlinku odlepovat
...
4 tomas.V : jj je to Aiv, neni tam druhá vrstva jen se to přez sebe překrejvá a jak že sem ho dal od vrchu?
Já mám jednu vrstvu sikadapmpu a nic me tam nedrnčí.Hudbu si pouštím občas docela nahlas,ale jen občas.Nevím jestli má cenu dávat druhou vrstvu no.Jediný co mi vadí je to,že se mi třepou zrcátka no,ale člověk si zvykne

20.08.2009, 19:18 |
tomas.V | Upraveno: 2009-08-20 19:25:06
začal si lepit nejřív dole a konec byl nahoře ...tím myslim co psali kluci, že ti pod tlumení bude zatékat voda. No a že se vrstvy překrejvaj tak u tohoto tlumení je problém...vrchní deska se bude od spodní odlepovat
lepidlo je kvalitní, ale na té látkové vrchní( s příměsí hliníku)blbě drží další vrstva
koukám že se tady rýsuje další ozvučená octávie :)
zatím máš jen ten vnitřní plech? budeš ty dveře uzavírat? to by byla asi nejlepší volba, a pak i samozřejmě slušné kompa ;-)
Samozřejmě že budu uzavírat a budu dělat celí dveře i s kompama který mam vybraný už ted, tohle sou fotky zatim jen s jednoho dne víc sem toho nestich a ty dveře se budou eště jednou otevýrat na opravu zámku a pak alarm tak to nechci dávat vše abych to pak musel strhnout