Navštíveno 1862x

Cus chlapi mam Helixe spxl a na nej zesik spxlko. mam moznost koupit zesik Audison VRX 1.500 pomuzu jsi s tim??

19.08.2009, 12:22 |
macek no Vrx je analog takze bude vic topit jinak vykony jsou skoro stejny zalezi na tobe ja bych volil Vrx je to preci jenom poctivej kus zeleza:-))
v cem si chces pomoct? kvalita nebo tlak?
Chtel bych aby se snasil od kazdyho trochu..Tezky ja vym.Pisou ze umi tlacit i zahrat tak bych chtel z nej trosku od obojiho.

19.08.2009, 16:03 |
Augi Kazdopadne VRx. Rozdil zvuku mezi digitalem a anlogem je slysitelny i beznym smrtelnikem.

19.08.2009, 18:04 |
TROY ;)))) hlavně musí bejt modrej nebo chrom
tak to bych dal tez audisona
chrom kluk ho tady prodava za 15000tis tak o nem premyslim ze bych udelal vylepseni o proti tomu helixu

19.08.2009, 20:29 |
TROY bigmat
osobně bych řekl,že docela zbytečně vyhozenejch 15k ;)
kája z ahifi měl ve výprodeji snad nějaký vrxa
ja jsem si taky myslel ja mam to spxlko a na tlak to je celkem slusny a kdyz si postim scorpions tak to celkem hezky doladuje ale mam na nej bednu spis na tlak nez na SQ.
2 bigmat: kdybys chtel, mel bych na prodej DLS A6 z meho auta - viz:
[ Link ] zvukove hodne dobre; na porovnani s VRxem s netroufam, ale myslim, ze viteze nenajdes... kazdy hraje trosku jinak
kup od fsala 5000GZ mas klid

20.08.2009, 10:51 |
Augi pepe689: já myslím, že v tomto případě by posluchač nebyl spokojený. Dobře víš, že jsem GZ měl ;-) a VRx je úplně o něčem jiným. Na SPXL bude mít VRx síly tak akorát a zvuk bude úplně někde jinde - to je názor za mě ;-)
prohifi.cz : můžu poprosit o cenu toho použitýho A6 na mail? btw. jak to vypadá s těma věcma od Audison Connection? Díky
koukam ze mam z ceho vybirat:o)))
to prohifi.cz: za koľko je tá a6? ďakujem