Navštíveno 1970x

Potřebuji ještě radu. Když jsem dal místo org rádia BMW jedeno old HU od ALPINE + Měnič, tak po zapnutí hrálo jen krátce. Po nekolika vteřinách se místu reprodukce ozvalo pravidelné "PÍPÁNÍ". Co to je? Jak to zrušit? Kousek níž už je kolem toho trochu napsané.
[ Link ]
Ještě bych upřesnil, že po vypnutí klíčku se znovu rádijko uvede do provozu a pak znovu po chvíli začne pravidelně pípat. To pípání mě připadne jako určitý druh zabezpečení toho origo rádijka (které ale šlo ven). Poradí někdo?
pokud vim,tak tyto auta nemely delany sparovani radia s palubakem,takze nechapu co ti tam pipa...
Já taky ne. Druhá možnost je, že by byla nějak zakodovaná ta ALPINA. JO a to původní origo rádio má připojený mimo ISO a antény ještě jeden kablík a na rádijku v předu bliká červená kontrolka při vypnutém zapalování.
no to blika,ze je to radio kodovany,jakoze po odpojeni chce kod
ten dalsi kablik presne nevim co je,ale s tim pipanim to urcite nema nic spolecnyho...

18.08.2009, 15:09 |
Mikoň Mne takhle pipal starej blaupunkt u stanic s blbym signalem nebo bez rds. Nevim, jestli takova funkce opravdu existuje, ale dalo se to vypnout v menu:o)
Mikoň, to asi nebude ono. Toto po zapnutí klíčku normálně funguje (všechny funkce) a po cca 20 vteřinách všechno přestane fungovat a začne to hlasitě pípat. HU je old kousek od ALPINY vybíraný tak aby se do interieru hodil.
a zkoušel jsi počíst manuál?
[ Link ] třeba tam něco k tomu bude, jinak leda kontaktovat dovozce(servis) či pohledat zahraniční fóra kde bude určitě víc zmínek o tomhle stroji

18.08.2009, 15:43 |
Mikoň Jo, v pohode, taky to vzdycky zacalo po nejaky dobe. Jenom napad:o)
ruffrider: máš dobrý přehled. 7969 opravdu mám taky, ale toto je úplně jiná "strojovna". Je to ALPINA kazeta a opravdu hóódně old. Ted ani nevím přesně označení, protože se toulá v autě mimo můj dosah. Jak se vrátí tak se na to juknu.
Pavel02 - no jen jsem si pročetl thread na který linkuješ na začátku, a tam byl thele příspěvek:
03.08.2009, 11:13 | Pavel02 | Upraveno: 2009-08-03 11:14:16
Pavle a ještě jeden dotaz. Nevím jestli znáš ALPINU 7969 -ku. Chtěl jsem dát po dvou letech do provozu i tuner (neměl jsem antenu) a překvapilo mě že nejede. Ani nešumí. Nevím jestli to má někde nějaké samostatné "zapnutí" tuneru? Třeba v menu? Já jsem to nenašel. Dík
- z toho jsem pochopil že máš tu s cd:-)
aha, aha, ale to byl jen dotaz mimo téma.