Navštíveno 2320x

Ahoj hifíci mám dotaz koupil jsem rádio Alpine 9835r které umí aktiv a potřebuju poradit ze zapojením 4kanálu
[ Link ] a těchto komp
[ Link ] s výškama
[ Link ] dotaz jestli bude lepší zmůstkovat 4kanál na 2kanál a na ně standartně zapojit kompa nebo středobasy zapojit na dva kanály a výšky taktéž na dva kanály tím pádem bych nepotřeboval výhybky a moch bych to naladit přes rádio a pouštět do středobasů co potřebuju a do výšek taktéž jen se obavám že budu mít málo výkonu takže co bude lepší? Dík za rady
SL kompa jsou ve své cenové relaci dobrá volba. Ten čtyřkanál je trochu horší volba. Osobně bych (s ohledem na kvalitu zesilovače) volil zapojení přes orginál vyhybku. Použití aktivu s tímto zesilovačem by byla možná horší volba. Asi se ti to nebude líbit, ale je to spíš tak volba pro "začátek".

17.08.2009, 15:49 |
Vencaf | Upraveno: 2009-08-17 15:50:13
SL Neo28 mám taky v druhým autě, vyhybka filtruje jen výšku,do středobasu jde plný pásmo, čili za mě spíš aktiv..
skoda tej 9835 na taku zostavu, je to spickovy model Alpine, posledne naozaj dobre radio, co vyrobili
vyuzi aktiv, vymen repro aj zosik

18.08.2009, 12:15 |
SEKIN VencaF: Neo 28s mají výhybku i pro středobas, nemáš spíš Neo 25s?
jsou to určitě Neo 28 :-) sice mají na vyhybce výstup pro vejšku a středobas zvlášť,ale filtrovaná je jen vejška
určou jsou to NEO 28 a druhé kompa dávat nebudu mám je teprve nové.
vysky NEO28S maj vyhybku takovouto
[ Link ] , kde zapojis jak stred tak vysku, NEO25s maj jen na odfiltrovani vysky. takze presne jak pise SEKIN , udelal bych foto origo zabaleni,ale fotak jsem pujcil :D
racej by som sa pokukal v prvom rade po inom zosiku