Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kenwood KDC-W6534U - zapnutí displaye

o Navštíveno 1938x o
o 15.08.2009, 17:31 | vesnican
Zdravím odborníky:)
Mám menší problém...Přítelkyně má v autě Kenwooda KDC-W6534U a nějak se jí podařilo vypnout display. Už jednou kdysi se mi ho podařilo zapnout, ale teď na to nemůžu přijít... Nevíte někdo jak na to??
Rádio jsem i resetoval,ale nic.
Našel jsem na netu návod,ale v něm jsem nic nevyčetl - [ Link ]

Kdyby někdo věděl, napiště....Mockrát děkuji.

foto k příspěvku  od vesnican

o 15.08.2009, 18:55 | Robo
Přečti si stranu 29....
o 15.08.2009, 22:47 | vesnican
Jj...díky,ale čet jsem to několikrát a asi jsem trubka,ale nějak mi to prostě nejde. Píšou tam že to rozsvítím libovolným tlačítkem...ale mě to fakt nejde.
Vim že kdysi jsem to aktivoval podržením nákýho tlačítka 3second,ale teď jsem odzkoušel vše a nic...
o 16.08.2009, 08:53 | Robo
a z toho demo režimu to nejde obnovit?zkoušel jsi reset?
o 16.08.2009, 09:07 | vesnican
Reset jsem zkoušel...vše se mi to akorád rozladilo, takže reset funguje ale na ten display vliv nemá:(
o 17.08.2009, 09:50 | DJ.UFÍK
tak si poradne docvakni panel :-)
o 17.08.2009, 17:29 | vesnican
Myslíš rozmáčknout?:-D Tím to zřjemě taky není...:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3632 sekund.