Navštíveno 2007x

[ Link ] Potreboval bych neco takoveho vstup na 50qmm a vystup na 16qmm muze to bejt blok na AGU pojistky.(budu to predelavat na ANL pojistky.Neznate nekde kde to sezenu??Pokud ma nekdo neco takoveho doma koupim.
Kup blok od Audisonu a máš vystaráno. Koupíš tento, předěláš a plus další na - a jsi skoro na stejné ceně. A nikdy to nebude vypadat tak dobře :-)

a kolik jsou ty vystupy?? nikde nemuzu najit rozmery, jde mi o to jestli tam pujde 25 mm2. diky
hifim@ni@k mas to doma?Je dobrej?Vstup to ma na 50qmm myslim?Ja jsem chtel neco takoveho.Hodne se mi to libi tak ted nevim co tam mam dat?

ten audison je hodne v pohode
kabelaz:
Pojistkovo-distribuční část:
vstup: 1 x 53.5mm2
výstup: 1 x 33.6mm2, 3 x 21.2mm2, adaptér (8.4mm2) přibalený
Distribuční část:
vstup: 1 x 53.5mm2
výstup: 1 x 33.6mm2, 3 x 21.2mm2, adaptér (8.4mm2) přibalený
Mám ho doma a je to poctivý kus železa. Pro srovnání.

audison je good, ale maly, ale ma problem, ze minus nema tiez 2 53qmm vstupy, aby sa dali 2 ks zlinkovat...
Ten audison se dá použít jak pro plus tak minus? Resp. pripadne pro emmu, nevim jak je to s jistenim kostricich kabelu, tak jestli jsou treba dva nebo jak :)
tenhle zrovna sháním,ale nějak bez úspěchu..

18.08.2009, 12:12 |
SEKIN Tohle by nestačilo? Vstup 1x50, 4 výstupy na 25.

Tiez mam audison a maximalna spokojnost. jeden vystup som dal prevrtat a mam vstup aj vystup 53qmm :-)

Ano. Ten Audison je pro + i -. Stačí jeden blok pro 4 zesilovače. Na EMMU je OK. Kostřící kabel jistit nemusíš.