Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Tlumeni: ANTIVIBRAL TH12

o Navštíveno 4447x o
o 14.08.2009, 01:06 | Hugo7
Mate nekdo skusenosti s tlumici pastou ANTIVIBRAL TH12? Da se to porovnat napr. s Brax-em? Dik.

o 14.08.2009, 09:31 | prohifi.cz
antivibral znam, ale je to hodne jine nez brax

Brax kdyz zaschne, je to konzistenci kamen :-)

Antivibral je konzistenci hodne tvrda guma. Je ale otazkou kdyz to das do dveri, zda to casem nestece. Mel jsem moznost posoudit tlumici kvality a treba 4 mm vrstva antivibralu je dle meho nazoru urcite horsi nez 1 vrstva Vibraflex 25 (2,5 mm). Samozrejme na svou cenu je ten antivibral prima, ale kdo vi, co to treba ve dverich za rok udela...
o 14.08.2009, 09:45 | LukeFab
Já ti to řeknu asi tak,mám koupenou pixlu asi 5kg za 160kč.Předtím sem do dveří patlal gumoasfalt,ale znovu bych to nedělal,nevím jaký je mezi tím rozdíl.Cenově vůbec a podle pohledu,taky ne.No určitě to tlumí,ale potom,co jsem protahoval všude kabely atd a z nedočkavosti sem to nenechal pořádně uschnout,tak sem zamatlal spoustu věcí,ale jinak to funguje.
o 14.08.2009, 12:23 | Hugo7
Diky za reakce. Do dveri chci dat vibraflex 25 nebo 40, a ten antivibral by sem dal na podlahu auta a na blatniky :-)
o 14.08.2009, 12:33 | Hugo7
podle vyrobce: Antivibral TH 12 tlumí vibrace při nátěru plechu a má nejvyšší odolnost proti stékání. Podmínkou zamezení vibrací je, aby celková tloušťka nátěru byla nejméně dvojnásobkem a nejvíce čtyřnásobkem tloušťky plechu. Ze skupiny gumoasfaltů je Antivibral nejvhodnější, chceme-li se vyhnout použití zpevňovací vložky.

Stékavost, 130 °C v mm: 0

o 14.08.2009, 12:53 | LukeFab
Jak chceš,když to zkusíš,tak pak dej vědět,jak to dopadlo a nahod fotky.Já to mám doma taky a uvažuju o tom.
o 14.08.2009, 20:50 | rover (WoodTech)
Skoušel sem ho na plech i plasty neco to utlumí ale nedoporučuju jelikož pokud potřebuješ i po zaschnutí neco udělat (třeba kabely nebo tak) tak máš vše strašně zapatlané,takže sice supr cena ale jinak nic moc!! Ja mam nejradsi vibru.

foto k příspěvku  od rover (WoodTech)

o 14.08.2009, 20:52 | rover (WoodTech)

foto k příspěvku  od rover (WoodTech)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4096 sekund.