Navštíveno 4437x

14.08.2009, 01:06 |
Hugo7 Mate nekdo skusenosti s tlumici pastou ANTIVIBRAL TH12? Da se to porovnat napr. s Brax-em? Dik.
antivibral znam, ale je to hodne jine nez brax
Brax kdyz zaschne, je to konzistenci kamen :-)
Antivibral je konzistenci hodne tvrda guma. Je ale otazkou kdyz to das do dveri, zda to casem nestece. Mel jsem moznost posoudit tlumici kvality a treba 4 mm vrstva antivibralu je dle meho nazoru urcite horsi nez 1 vrstva Vibraflex 25 (2,5 mm). Samozrejme na svou cenu je ten antivibral prima, ale kdo vi, co to treba ve dverich za rok udela...
Já ti to řeknu asi tak,mám koupenou pixlu asi 5kg za 160kč.Předtím sem do dveří patlal gumoasfalt,ale znovu bych to nedělal,nevím jaký je mezi tím rozdíl.Cenově vůbec a podle pohledu,taky ne.No určitě to tlumí,ale potom,co jsem protahoval všude kabely atd a z nedočkavosti sem to nenechal pořádně uschnout,tak sem zamatlal spoustu věcí,ale jinak to funguje.

14.08.2009, 12:23 |
Hugo7 Diky za reakce. Do dveri chci dat vibraflex 25 nebo 40, a ten antivibral by sem dal na podlahu auta a na blatniky :-)

14.08.2009, 12:33 |
Hugo7 podle vyrobce: Antivibral TH 12 tlumí vibrace při nátěru plechu a má nejvyšší odolnost proti stékání. Podmínkou zamezení vibrací je, aby celková tloušťka nátěru byla nejméně dvojnásobkem a nejvíce čtyřnásobkem tloušťky plechu. Ze skupiny gumoasfaltů je Antivibral nejvhodnější, chceme-li se vyhnout použití zpevňovací vložky.
Stékavost, 130 °C v mm: 0
Jak chceš,když to zkusíš,tak pak dej vědět,jak to dopadlo a nahod fotky.Já to mám doma taky a uvažuju o tom.
Skoušel sem ho na plech i plasty neco to utlumí ale nedoporučuju jelikož pokud potřebuješ i po zaschnutí neco udělat (třeba kabely nebo tak) tak máš vše strašně zapatlané,takže sice supr cena ale jinak nic moc!! Ja mam nejradsi vibru.