Navštíveno 2291x

Poraďte pls s výběrem rádia. DVD není podmínkou. Hlavně mi jde o kvalitu zvuku. Cena do 10000Kč. Díky.

12.08.2009, 19:43 |
Směty Jedno Din, Dvou Din?

12.08.2009, 20:46 |
hanx | Upraveno: 2009-08-12 20:47:28
Abych nezakládal nový topic, taky bych se rád zeptal, ale trochu konkrétněji.
Sháním rádio, podmínky jsou: 1din, co nej poměr kvalita/cena, zelené podsvícení, USB, MP3, RCA, cena do 5 tisíc za nové
Našel jsem např Alpine 9880R, jaké jsou alternativy k němu? Nebo jaké jsou levnější varianty? Pioneer 6000UB se mi hodně líbil, ale bohužel je modrý. Nižší řady pincka se mi nelíbily:(
Chvíli bude hrát bez zesíku, ale do blízké budoucnosti plánuju nějakej základní zesík a sub, nějaká kvalita, ale za rozumnou cenu (zas horentní sumy do toho dávat bohužel nemůžu)
Díky všem za odpověď
Ahoj, mám problém s přehráváním CDček v autě. Kupil jsem si audi A4 rv 2006 a nepřehrává mi tam cd pálené. Mám Autorádio Audi concert. Nevite nekdo co s tim? Diky Bohous
bohousek zkus clena Pavel528 ten ti jiste poradi
hanx co se tyce zelene tak z tech lepsich asi jen ta Alpine pac zbytek uz je modrej, jeste se nekde muzou povalovat Clariony s cenou okolo 4000 kč (s 3x RCA) ale ty jsou o zvyku v ovladani a neee kazdemu se design libi,ale zvuk je super
kennymestak kouknul bych na Pio 88RS, Alpine 9886, Kenwood KDC-BT8044UY anebo po necem starsim jako napr. Nakamichi

13.08.2009, 22:22 |
hanx | Upraveno: 2009-08-13 22:23:34
frenkie: Jelikož ještě nevím, jestli budu moct investovat tolik peněz, vybral jsem si pár levnějších rádií, co se mi jakž takž zamlouvají
KENWOOD KDC-W4044UGY
PIONEER DEH-2120UB
CLARION CZ209EG
ALPINE CDE-101R
Mohl bys je prosím nějak porovnat? Nebo někdo jinej. Pioneer se mi docela špatně ovládal (ale to bude o zvyku), Kenwood jsem viděl, líbil se mi, ale bohužel jsem na něj nesahal, ostatní jsem neviděl.
Vyplatí se jedno z těhle, nebo si mám radši připlatit za alpine 9880R? v čem je 9880R lepší než tyhle rádia?
Poznám vůbec zvukový rozdíl na nějakých základních reprácích a časem na nějakým levnějším zesíkem se subem? Nebude na takovýhle poslech 9880R zbytečně dobrý?
A ještě poslední otázka: Postačí mi rozpočet cca 9000 kč na alespoň trochu kvalitní poslech? Včetně rádia.
Opět díky všem za odpovědi:)
2 kennymestak: pokud Ti jde o kvalitu zvuku, tak jednoznacne Pioneer P88RS a nebo lepe P88RS II:
[ Link ] s pouzitym by ses mohl vejit do techto penez...
2 hanx: vybiral bych urcite mezi Alpinkou 9880kou a 101R. Hlavni rozdil je v poctu vystupu na zesilovac. Pokud chces celkove hudbu za 9000 Kc, ber 101Rko, tlumici material a kvalitni predni reproduktory. Pak Ti to muze hrat prijemne.
Pokud bys ale casem zvazoval jeste dokoupit treba subwoofer, koupil bych ted 9880ku a nakupovat postupne. 101Rko neni uplne vhodna na predni repra + subwoofer diky absenci faderu.
krome clariona ten jsem v rukou nemel jsem si hral se vsema.
Ovladani u Pioneeru je na zvyku,ale pokud se ho nebudes ucit ovladat za jizdy tak to behem chvilky zmaknes a zakladni nastaveni v poho udelas
Co se tyce Kenwoodu tak ten mi osobne hodne sedi svym ovladanim, celkem jednoduche a prehledne
Alpine je klasika, ty jsou na ovladani tez v pohode.
nejlepsi by bylo zajet nekam kde maj vsechny tri modely a trosku si je odzkouset (kdyztak ja je skladem mam) a vybrat co asi nejvic bude pasovat, pac ani jednim chybu neudelas