Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada: 13ky repra na radio

o Navštíveno 1875x o
o 12.08.2009, 13:13 | Goldies
Potrebuju do kabra, kde nechci znova predelavat dvere repracky kompa 13ky.. Co doporucite? limit cca 3500,- Kdyby se do toho vesel i maly 8palcu sub, zlobit se nebudu...

o 12.08.2009, 13:35 | Supafly666
trosku cez rozpocet, ale nieco taketo napriklad:
[ Link ]
[ Link ]
o 12.08.2009, 13:37 | jdoizo
napiš, mám :-)
o 12.08.2009, 13:40 | Collin
Psal sem ti mail..
o 12.08.2009, 14:00 | lukee_cz | Upraveno: 2009-08-12 14:00:56
kamaradovy jsem daval od jdoiza XP5 a tvaril se velice spokojene (teda az na tu zelenou barvu, ktera je nastesti schovana) :-) bylo to do astry a na origo radio
[ Link ]
no a se subem bych si uz nechal poradit asi. 8" sem jeste neinstaloval.
o 12.08.2009, 14:30 | Goldies
domluveno s Jdoizem :-) Diky :-)
o 12.08.2009, 19:25 | luda551
jj xp5ky se tvarej nevine no , ale zabasujou moc pekne
o 12.08.2009, 19:29 | Midnite
na nenarocny poslech TEC staci
o 12.08.2009, 19:32 | Collin
Midnite: Rejpání nebo pravda?
o 12.08.2009, 19:37 | luda551
půl-nočník:D - Kicx je pro nenárocné TEC je solidní a zvukove velice kvalitní ,,pri te cene"sice pravda ze zakladním modelum chyby plnohodnotná vyhybka,ale nejspise jsi neslysel v aktivu
o 12.08.2009, 19:42 | jdoizo
spíš rejpal:-)
XP5 nebo 6/k jsou velice dobré na rádio, i přez to že nemají plnohodnotnou vyhybku , lze zapojit na biamp na rádio a pak to zcela někde jinde.

Pro kitika/čku raději někde poslechnout :)

Luda je má.

Na druhou stranu , kicx není vubeč špatný, základ STC, ICQ jsou dle mého pod urovní TEC XP5/k nebo XP6/k ale GFQ jsou nad,ale potřebují daný zesík

ToŤ vše :-)

Chce někdo něco dodat?

Kicx znám, mám na poslouchané řady STC,ICQ, GFQ a PRO

tan moc nechápu, proč někdo jen rejpá a rejpá

Pavel Vent by JDOIZO
o 12.08.2009, 20:10 | Collin
Pavle, konkurence.. ;-)
o 13.08.2009, 00:12 | jdoizo
Nemyslím si :-) rejpal :-)
o 13.08.2009, 09:54 | Frenkie
souhlas s Pavlem a Ludou, taky mam naposlouchano, co se tyce stredobasu tak za dane penize vic nez solidni, co se tyce vysek zde bych mel vytku, ze na me usi byly pri vyssi az vysoke hlasitosti dost ostre, jenze to same muzu rict o Kick (poslouchano u Collina v aute,nevim ted presne model)ikdyz ty me vadily vic. ale stejne jste zapomeli na jedno panove, jakou mjusic posloucha :)
o 13.08.2009, 13:27 | Goldies
No me teda hlavne vubec nevadi, ze nema vyhybku, bo me zbyla z U-dimension JR-6 comp ktery davam do activu :-) Hudba je do manzelcina auta, protoze doted jezdi s jednim origo papirovym repro 13kou z meho BMW :-D
o 13.08.2009, 14:42 | Midnite
Žádné rejpání ale realita, netvrdil bych něco kdybych neměl naposloucháno... Spíš by mě zajímalo kolik toho má naposloucháno Luda.....
a o tobě collin si myslím své od jisté doby...
o 13.08.2009, 15:30 | MaxxT
treba [ Link ] a [ Link ] , je to neco malo pres rozpocet, ale ne o moc.. :-)
o 13.08.2009, 15:38 | luda551
no tak, by me zajimalo jestly jsi je ty vůbec osobne slyšel!!!:D já zapoměl,ty máš svoje kicx atd....
Mno já mam naposloucháno mnoho reproduktoru,,nejen ze zakladní třidy",ale to ti asi nevyslvetlím.
Hádat se s tebou nebudu,protože sám víš,že s volem se dá hádát do nekonečna:-)
o 13.08.2009, 15:44 | Midnite
luda: ja se nehadam, jen ti rikam muj postoj.. Nebo to je zvyk v CR nekoho za nazor buzerovat? ... Zadne kicx nemam a mel jsem hodne repro v mem aute aby mely stejne podminky.. vic po icq
o 13.08.2009, 19:14 | Collin
Midnite: A co já stím..? Tak si mysli a nebo mě to mužeš napsat copak hezkého to je.. :-D
o 13.08.2009, 22:05 | CarMedia.cz
Pavle trochu bych se s tím tvrzením co je pod a nad krotil.. XP5 jsou bez pochyby nad stc 5.2, ale bohužel i s cenou. O ICQ bych už trochu polemizoval.. Pokud pominu, že je lepší je dát na zesík, tak rozhodně pro ně mluví možnost nastavení výškáče, 25mm výšky oproti 20mm jsou hodně znát, o citlivosti nemluvě. Pokud to porovnám, tak ICQ řadu bych rozhodně hodil nad XP5/k.. V dobře udělaných dveřích je zvuk u ICQ vyrovnanější a pokud si člověk vyhraje s nastavením výškáče, tak si stěžovat na agresivitu rozhodně nebude. To ale platí pro oba typy. Každopádně ICQ působí celistvěji. (pokud by chtěl někdo podotknout, že mají ICQ a XP stejnou citlivost, tak ať si uvědomí, v čem ji TEC uvádí). Řeči, že je to vlastně jedno si necháme od cesty a pomyslíme si o tom vlastně své..

Další věc jsou demagogické myšlenky ohledně aktivu, v tomto případě biamp.. Do aktivu (biampu) můžeš zapojit absolutně každé komponentní reproduktory, a jestli dotyčný měl na mysli, že kondík použije jako vyhybku na vlastní větvi, tak to samé lze použít i u kterých koliv komponentů. Prostě středobas zapojíš zvlášť a výšku klasicky přes vyhybku..

Závěrem bych chtěl říci, že pokud někdo chce investovat do hudby, tak at´ raději pořídí kvalitní kompa.. něco ve smyslu Helix E135 Esprit a na woofer si přišetří. Tak, jak bylo řečeno mnohokrát, člověk je zvíře, co si hodně rychle zvyka na to, co má a chce víc a víc, a pokud nechceš v budoucnu měnit, kup rovnou kvalitku..
o 13.08.2009, 22:20 | prohifi.cz
Jdu se taky vlozit :-) Neco malo naposlouchano taky mam, ale nebudu to hodnotit. Kazdy ma svuj nazor.

Resit jak ktere reproduktory hrajou, mi prijde zcestne pokud to nebylo hodnoceno ve stejnem aute, na stejnem autoradiu (pripadne i zesilovaci), na stejnych reproduktorech atd. atd. Jedny repra muzou mit ostre vysky, protoze je ma nekdo na Alpine a smerovane primo do ucha. Druhe muzou mit malo vysek, protoze je nekdo da v Octavce do origo domecku, smeruje je do palubky a ma Pioneera radio. Takze srovnavat ruzne reproduktory v ruznych autech je dle meho nazoru mimo.

2 Goldies, luda551: mam navrh - jestli chcete, poslu Vam ICQ radu, dejte si to do auta a porovnejte. Pak poslete tyhle pouzity repra zpet, to je nase starost. Bude vas to stat jenom postovny, abyste poslali ty repra zpet k nam, nic vic.
A co za to? Oba sem pokud mozno objektivne napisete, ktery repra hraji lepe. Co vy na to? ;-)
Pokud souhlasite, tak cvaknete maila a hned to poresim.
o 14.08.2009, 00:37 | Cenda
museli by se sejit a "testovat" oba ve stejnych podminkach, tj. v aute jednoho z nich a za predpokladu, ze maji k dispozici alespon trochu slusne odvedenou instalaci. A Milaaane, zapomen na objektivitu, nejsou to pristroje, ktere ti vyplivnou grafy :-)
o 14.08.2009, 00:43 | Collin
Frenkie: Jednalo se o GFQ.. ;-)
o 14.08.2009, 09:18 | prohifi.cz
2 Cenda: to ne, ale aspon malicko by se priblizili k rozumnym testovacim podminkam :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3594 sekund.