Navštíveno 1791x

05.08.2009, 00:42 |
JanK mam zesik pyle qa4400 III.,je to 4kanal ale honim s nim jenom subwoofer rockford,30tka 250rms,pri montazi jsem se nenapichl na baterku ale na tlustej cervenej kabel(u baterky ma vlastni pojistku,velikost nevim) co vede primo od baterky do skrinky s pojistkama a relatkama pod palubkou,je to hodne spatne??zadne problemy nepocituji...ale preci jenom chci mit jistotu.napajeci kabel jsem koupil v sade spolecne s 30amperovou pojistkou.Dekuji za odp.Honza
No nevim ale asi by jsem to pichl na tu baterku na primo v octe to neni zadnej problem

05.08.2009, 09:43 |
JanK jojo,vim,ale ja uz mam tu pruchodku uplne narvanou...
tak to tve pripojeni bych chtel videt.
jinac pokud jsi bral kabelovou sadu, bylo v ni ocko tak to bys dal na kabel a prisroubil ke svorce a nad pedalama je pruchodka od motoru do auta, tam to protahnes a jedes do zadu.
jeste nechapu to ze mas pruchodku uplne narvanou
Cim tu pruchodku mas narvanou?Pokud vim je tam hodne mista delal jsem to nedavno
Originál kabeláž v autě nebývá kdovíjak naddimenzovaná, takže být tebou to rychle předělám. Protože až pocítíš problém ( kouř ) tak už bude možná pozdě.

05.08.2009, 11:14 |
Kapka (M)
tou origo pruchodkou protahnes v pohode 50mm2 a 30mm2 napajeci kabel..vlastni zkusenost :-)

05.08.2009, 11:29 |
JanK hmmm,diky za odp. ....pruchodku mam narvanou kabelama od alarmu,lpg,meraku tlaku turba...ale zkusim to...jeste jeden dotaz,abych nemusel kupovat znovu 5m kabelu,muzu pokracovat tim ze se napichnu na pojistku co mam ted primo u pojistkovnice pod palubkou a pak dat znovu pojistku primo u baterky...tedy otazka zni nebudou vadit 2 pojistky za sebou o sile 30A??
Ne. Natáhni + přímo od baterie a pojistku dej co nejblíže k baterii. - můžeš vzít z kostry. Vždyť ten kabel stojí pár korun. Se divím, že nikdo proti tomuto zapojení výrazně neprotestuje. Asi to je OK :-(
par korun proti nebezpeci vyhoreni....
Ten zesilovač má 4x70W RMS. V pohodě ti bude stačit 20qmm v délce 4m.
[ Link ] [ Link ] .
docela prasárna to tvoje zapojení, se divím že si ještě nevyhořel...
jinak ve všem plně souhlasím s hifimaniakem ;-)

05.08.2009, 22:45 |
Kapka (M)
tady mas fotku smerem z kabiny auta...50+30mm2