Navštíveno 2292x

Tak jsem si konečně tak nějak doskladal audio v autě a i když mam na vyhybkach i na radiu stažené výšky na minimum co to jde tak když si tam pustím Nightwish,Withing Temptation nebo podobnou muziku tak mi přijde že ty výšky jsou až prehnaně ostrý.Tak že bych se chtěl zeptat co by jste doporučili za výšky na tuhle muziku v cenove relaci kolem 1500kč.
Jinak sestava je radio Pioneer DEH-5900,přední repra Kicx GFQ 6.2,subwoofer Helix P10 v uzavřence a zesik SEAX 4.100.
[ Link ]
můžu doporučit v týhle cenový skupině Sinus Live Neo28, fakt neagresivní zvuk
[ Link ] kdyžtak mám a možná prodám,cca měsíc starý,čili v záruce
pocuvas original CD alebo MP3ky??? Mozno bude problem v tom. Kamaratovi som instaloval do auta Kicx GFQ 6.2 a vysky neboli vobec agresivne. Ma to zavesene len na radio tiez Pio, ale nizsia rada...
Vencaf-nad těma jsem tak trochu pravě přemýšlel.Za kolik by jsi je eventuelně nechal?
Supafly666-v tom chyba nebude pač jsem zkoušel jak MP3 tak origo cd a bylo to téměř to samé.Ono když si tam pustim nějakou taneční muziku nebo nějakej pop tak je to v pohodě a ty výšky jsou tak akorat.Ale když tam pustím něco z toho co jsem psal prvně tak mi to uplně trhá uši.
a co zkusit vysky jen nasmerovat mozna to bude spatnou instalaci:-)
Jj. Ty Kicx jsem také montoval a nebylo to tak špatné. Ale nasměroval jsem je zhruba na zpětné zrcátko. U takovýchto repro to asi ani jinak nejde. Pokud je máš na sebe, tak věřím že to může být problém.
No je fakt že je mám zalaminované v krytkách u zpětných zrcátek a natočené přímo na sebe.Tak že je asi ještě rozdělám a zkusim je dát nějak jinak.
2 martinr19: zkus je smerovat jak pisou ostatni, at ti nehraje osa vyskace primo do ucha :-) Pripadne je muzes zkusit i prefazovat...
Chce to si udelat pekne odpoledne a treba si ty vysky jen tak chytit nejakou izolackou, 15 minut poslouchat a zase zkusit zmenit atd. - nespechat

06.08.2009, 09:55 |
Supafly666 | Upraveno: 2009-08-06 09:56:58
v kamaratovom aute som riesil ich smerovanie odrazom od celneho okna, s takym natocenim vyskacov, aby odrazeny zvuk smeroval medzi riadiacu paku a spatne zrkadlo. V jeho pripade Toyota Yaris prvej generacie to bolo optimalne riesenie
Také sem měl kicx a výšky v pohodě.. Ale je fakt že na nějakou muziku to je docela agresivnější.. Ovšem né nic, co by bylo tak hrozné..