Navštíveno 1894x

04.08.2009, 09:30 |
art potřeboval bych poradit jak řešíte nebo se většinou řeší uchycení subwooferoveho boxu v kufru? (JBL GTO1204BR) totiž když dám bednu jentak do kufru tak v zatáčkách bude lítat sem tam... díky
Můžeš např. udělat novou podlahu a k ní ho přišroubovat. Používá se i suchý zip, který nalepíš na spodek boxu.
ja ji nemam nejak pripevnenou,a nehne se mi ani o centak,a muzu jezdit jak chci,ani pri bouracce se nehla.
jinak se to dela jak pise hifi
Kicker, tak to by mě zajímalo co vozíš? buď je to nějaká mega truhla, nebo máš sakra malej kufr a nebo s tím jezdíš jako s hnojem :o)))
mě 24l uzavřenka lítá po kufru jak nudle v bandě, udělal jsem z plechových pásků úchyty ke kastli a včera jsem je po měsíci předělával, protože se z bedny šrouby vytrhaly.
v předchozích autech mi taky bedna lítala po kufru, resp. se posunovala o pár centimetrů, ale teď opravdu lítá, už mi i prorazila světlo zevnitř :o(
takže uchycení bedny v kufru mě taky dost zajímá, auta měním celkem často a tak nemám chuť ani čas se dělat s podlahou, už jsem i přemýšlel, že bednu vyměním za tubu, kterou omotám gumicukem a přivážu k sedačce
Já mám bednu na míru kufru, takže si ju podrží.. Fungujou i ty gumové podložky protiskluzové..
hele kufr ma 600L,bedna ma nejakych 16kg,a co se tyce rychlosti tak zas zadnej snek nejsem.

04.08.2009, 14:28 |
Bucci jako Kicker.... při hodně ostrý jízdě se bedna šoupne o max 2cm takže kobere/koberec drží jak přilepenej....
tak to máte štěstí, mě to tam lítá i s tím origo kobercem :o(
holt před 15lety v hondě netušili, že by někdo moch vozit v kufru hrombednu a tak tam je slabej (teď už prohnutej) papundekl, přikrytý kobercem :o)
davam pod boxy toto
[ Link ] a zatim rikaly ze jim to drzi dobre