Navštíveno 1665x

Zdravím, už jsem to sem někdy psal.Problém je vtom že když zesílím hudbu tak se mi vypne zesilovač...a pokud jí ztlumím tak zase najede a hraje...už jsi nevím rady:(
SW- Hifonics ZX 1264 DUAL-L rms 1200 watt
Zesilovač- SLA 1500 cca 900 rms na 2 ohm
rádio SONY GT620U
Kabely 35 qmm
repra originál mondeo MK III
S Pány K.Sudákem a SEKINEM (AHIFI)jsme odvodili,že by to měla být baterie...tak jsem jí koupil,ale problém stejný...myslíte že buže být zesilovač včudu či něco v něm???prosím poraďte
co zkusit kapacitor? myslim ze zesik bud nema dost stavy a nebo mu davas pekne naprdel...
Midnite: no nevim tedka ,asi težko když už nehraje to co by měl...jako nevim čím by to mohlo být.kapacitorem jsi asi nepomůžu...nevim tedka jsem to neměřil. kostra ..pojistky vše je o.k

03.08.2009, 19:04 |
petis jeden nebo oba woofery včudu. Pokud máš baterku která bezproblemu pokryje odběr zesíku a i ostatní veci jsou vpořádku, tak je problem bud we wooferu nebo v boxu. Zkus něco jinýho.
tak SW jsem kontroloval Cívky jsou vhp...zkoušel jsem každy zvlášť a dělá to i když táhne jeden SW..baterka je nová..a ta předchozí byla slabší a utáhla to..takže tahle musí taky...a co by mohlo být v zesíku v hájí???takhle se to asi nedá nejak vydedukovat že???jinak asi má mizernej Df že jo na ty dva SW.

03.08.2009, 21:30 |
petis cívky jsi měřil nebo jen zkoušel jestli drhne nebo ne? a to že jsi to zapojil jen na jeden taky není výhra, není stejná impedance. musíš vyzkoušet jinej SW se stejnou impedancí.
Zkus nahodit foto konektorů zesilovače. Tak aby šlo dobře vidět zapojení.
rekneme ze stejne problem jsem resil,ale s repro na autoradiu - vysledek reseni - na vysce odpadl kabel kterej se dotykal kde nemel a radio se muselo vypnout a znova zapnout a pohodicka,ale jen do nejake hlasitosti. takze projdi kvalitu zapojeni reprokabelu mezi zesikem a boxem a potom bych zkontroloval reprokabely v boxu, jestli tam neni nejaky problemek
mno zkusím to nafotit ..a projít...repra mi hrajou jak mají ..jen prostě SW nic...a když se rozsvítí červená dioda..tak to v SW tak malinko pobouchává..a když prohodím tuner-aux-usb,stanice tak mi dělá duc..
Červená dioda ? Takže se ti zesilovač přepíná do Protectu ? Nemáš na konektorech zbloudilé vlákno ?
jasně ...a modrá do toho bliká..myslím..ale jinak to jde do protectu!!!nevím co je zbloudilé vlákno...mám običekjnou sadu 35qmm z Ahifi.cz
Jestli ti někde z konektoru nečouhá vlákno a nedotýká se opačné polarity :o)
ne to ne...zkoušel jsem tedka prohodit z radia vystupy..ale nic..tedka už to ani nejede když je to potichu..jak zapnu tka je to v protectu:( přemýšlej jsem jestli nejsou v háji cinche..ale nevim...uvidíme..pošlu asi na reklamaci..aspon zjistím ejstli ji zdravý nebo ne.
pores zesik jesi je na cajk kabel by mel stacit a dotaz jakej mas privodni kabel k radiu jesi origo nebo primo z baterky to muze bejt takY hacek
jo k radiu je vše původní..ale prostě to vše hrálo jak mělo..a takhle najednou???
Nemáš v okolí někoho zkušeného, kdo by se na to podíval ?