Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaké rádio místo Pio DEH 5700MP?

o Navštíveno 1398x o
o 03.08.2009, 13:16 | Petura
prosím o radu při výběru rádia, které by mělo nahradit starší kousek Pioneer DEH 5700MP. S jeho zvukem jsem spokojený, ale postrádám možnost připojení flashdisku přes USB. Takže nástupce by měl mít stejný nebo lepší přednes než 5700MP a možnost připojení USB.
Ve druhém autě mám Pio DEH 3900 MP což je novější kousek, ale nemá takový zvuk jako 5700, takže nižší řada Pioneeru mě moc neláká, ale zase nemám a nedám 8tis za rádio.
Zatím se mi nejvíc zamlouvá Alpine CDE-9880, ale u tý jsem nikde neviděl zdířku pro připojení flashdisku. Předpokládám, že k tomu bude potřeba nějaká "kabelová" redukce ze zadní strany rádia.

o 03.08.2009, 18:06 | Midnite
zvlada usb :) zezadu :) je tam kratky vyvod usb takze si staci kdekoliv koupit usb kabel a prodlouzit
o 03.08.2009, 19:56 | Petura
další kandidát je KENWOOD KDC-W7144UY, kterému dát přednost?
jak rychle pracují (načítají) ty rádia s flasdiskem? umí listovat po albech (adresářích)?
o 03.08.2009, 20:26 | Midnite
alpina....
o 03.08.2009, 21:48 | Petura
vzhledově se mi víc líbí ten kenwood :o)
jak je to s tím listováním? umí to scrollovat název songu a jméno interpreta po celou dobu hraní songu?
hledal jsem na youtube, ale pokaždý tam s tím rádiem machrujou sem a tam a tak to nejde vypozorovat ... (myslim tu alpinu, kenwooda jsem nenašel)
o 04.08.2009, 10:33 | hifim@ni@k
Neposlouchám mp3, ale u klasického CD mi Alpine 9887 scrolluje jak název songu, tak interpreta po celou dobu přehrávání. Dělala to i 9881 takže tato to určitě bude umět také.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4398 sekund.