Navštíveno 1931x

30.07.2009, 15:25 |
mourl Ahoj chci se zeptat zda někdo nemá nějak vyřešený zesilovač pod spolujezdcovou sedačkou? docela o tom uvažuju na přední kompa.V kufru už jeden zesilovač mám a druhý už tam dávat nechci.Navíc řešit rozvodný blok a zase pojistky vzadu se mi nechce.Takže bych k sedačce natáhnul nový kabel.
Nemá někdo foto, jak má zesilovač upevněný? nebo nějakou inspiraci,doporučení?
Díky moc
Takže raději budeš tahat 2 kabely než abys měl jeden a rozvodnej blok?

30.07.2009, 15:32 |
passik | Upraveno: 2009-07-30 15:33:02
V zimě to nebude nejlepší...Dal bych to hlavně aspon 5cm nad zem kvuli vlhkosti.

30.07.2009, 15:36 |
bobmasitr | Upraveno: 2009-07-30 15:42:44
Ahoj,řešil jsem něco podobnýho akorát ze subwoofrem pod sedačkou.Dost záleží na tom jak je ten zesík velikej.Jinak s vlhkostí si hlavu nelam

30.07.2009, 16:08 |
clown nebal bych se toho,
sam jsem o tom u Galaxy premyslel .., ale prislo radio s procakem a cd menic,
tak jestli tam mam mit pod ridicem alarm + nejakou RJ a pod druhou procak a CD changer, tak proc ne :o)
Mam to v sharanovi u spolujezdce,5-ti kanál Helix,ale bohužel žádný foto,ale připevněný normálně šroubama,mám tam dva plechy,takže žádná vlhkost

30.07.2009, 20:05 |
mourl nechce se mi rozdělovat 30mm2 kabel prostě vzadu.Takhle si myslím že je to na ten zesilovač SW akorát.A brát mu šťávu a zmenšovat tam průřez a dávat tam pojistku atp.se mi prostě nechce...mám zesík jenom přišroubovaný na zadních sedačkách.Nic víc tam právě nechci.
Takže bych natáhnul klidně další kabel cca 16mm2 jenom pod sedačku.
Jak to tam máte chycený? jako skrz podlahu auta? to mi nějak nejde do hlavy.
Ja tam mam prave dvojitej plech,takte skrz se srouby nedostanou
montovali sme zosiky clarion serie APA pod sedacku do Nissana Almera a uplne v pohode.
pohladam fotky

31.07.2009, 15:09 |
mourl kdyby byla nějaká fotka, bylo by to úplně úžasné.

31.07.2009, 16:17 |
rebel Hele to není žádný problém .pod ten origo koberec dáš 1cm mdf a do toho zasík našroubuješ.Z mdf vyřízneš desku tak aby ten zesík koukal a až do krajů a potáhneš to např.kobercem.Bude to vypadat jako když to tam patří a pak ještě jednu desku přez celej zesík,kterou taky potáhneš a bude ti chránit ten zes proti poškození.Mě se ty zesíky nehřály ani takhle zadeklovaný.