Navštíveno 2780x

29.07.2009, 21:43 |
gorky hlavne nepiste mi tady ze obe sou na ho*no atd :D
proste jen kdo chce tak porovnat. díky
[ Link ] nebo
[ Link ] Sony X-plód max. input power 450W 20Hz-3000Hz rated power 150W impendance 4Ohm průměr 33cm

29.07.2009, 21:52 |
gorky necekany :)
jako party,ale kdyz uz tak asi blau

29.07.2009, 21:59 |
gorky nebo jeste tahle? :D
[ Link ] Tuba osazena sw 8" 4ohm/100W, 30Hz-1kHz, 92dB. SUBWOOFER CAR HIFI s polyamidovou membránou a gumovým závěsem. Stabilní kovové koše s velmi velkým zdvihem pro velký rozkmit membrány. Vlastní rezonance, ocelový koš, polypropylenová membrána, gumový závěs kmitací cívka 26mm na Al kostře, feritový magnet 30OZ(860g)

29.07.2009, 21:59 |
gorky dik dicker aspon za nazor :)

29.07.2009, 22:00 |
DaveX Proč tubu?

29.07.2009, 22:01 |
gorky davex protoze nemam moc penez a muzu ji mit za levno...
tak teda jak si na tom,uz se vtom nevyznam.uz mas zesilovac,kabely?predni repro atd..?
Souhlas s Kickerem, máš už něco teda koupenýho?
z tech tří vem toho emphasera tubu vyhod a repračku udelej peknou bednu dle parametru a budes spokojenej urcite, pokud to teda fakt budes mit za dobry prachy
samá tuba se jdu střelit do palice
gorky:víš proč ji můžeš mít za levno? protože tuba stojí za ho*no

30.07.2009, 09:31 |
gorky jo mam ale jeste kabely

30.07.2009, 09:46 |
Mááša :D

30.07.2009, 10:00 |
gorky ?
Mám takovej dojem, že větší parádu ti udělá asi tento free-air pioneer
[ Link ] ale chtělo by to nějakej zesík co mu těch 200rms dá.
pokud jde jen od doplnění zvuku o nějaké to hučení a dunění, tak tuba stačí...
tuba stojí za ho*no jak již bylo řečeno xxxxkrát

30.07.2009, 21:07 |
gorky party_boy: ja vim ze jo ale me se zase nechce davat novy plato..protoze kdybych do dal do punta do takovyho toho klasickyho tak to jako bude spatny

30.07.2009, 21:08 |
gorky vencaf presne o to jde
gorky tobe se asi tezko poradi co ? nedas si rict tak ho nechte ,za chvilu to budes vyhazovat do pryc a stejne tam das neco jineho co splni svuj ucel a nebude se to jen tak tvarit a navic te to bude stat o to vic penez . a byt tebou koupim ten pioneer a dam ho do plata copak je to tak obtizne tomu prizpusobit plato ? min prace nez jak pak budes ladit tu tubu a stejne to nebude hrat jak sis myslel :)
jako fseci nademnou...tuba ti neda basy ale jen dojem ze tam nejaky basy jsou covece...fakt radsi kup nejakej fajnej subik a udelej mu bednu na miru a schvalne to pak porovnej s nejakou tou tubou a uvidis zes neudelal blbost...

31.07.2009, 09:03 |
MaxxT gorky: a kolik do toho chces dat? on nekdy clovek slepe hleda tubu ve financnim rozmezi ze obcas prehledne basak, co mu udela vice parady..
Taky jsem začínal s tubou a myslel jsem si jak je to hustý:) není to vubec hustý jen to hučí a to je vše co to umí.každej reprobox hraje líp.A řekl bych že kvalitní kompa taky.Jako jo tuba dělá kravál.Podle mě chce tubu protože chce být slyšet,když přijede někam.A to zase tuba splní svuj učel

03.08.2009, 21:53 |
gorky ted uz je to jedno diky za nazory :D:D potesily :D
stejně sis nedal říct a sháníš tubu
jen takova otazecka proc je tuba spatna?nikdy jsme v aute zadnej subac ani tubu nemel,jen jsem sedel v aute co melo aktivni tubu a pripadalo mi ze to hraje moc hezky tak mi rposim vysvetlete proc je tuba spatna?a co takova aktivni bedna?
aktivni sw byl slusnej leda Focal :-))jinak tuba stoji za pr uz jen provedeni a tak proste na nic
si poslechni ve stejném autě dvě bedny, nejdřív tubu a pak box a budeš se hodně divit
Jo mam taky krabicu v aute a hraje to:o)ale brzo to prodam.Nejak se mi to okoukalo a zvazuju o instalaci woofru pod palubovku.

22.08.2009, 01:16 |
erix7 (K)
vyprdni se na tubu, udelej box. tuba je z papiru.
Jinak pokud mas zjem prodam:o) Je to DLS MW12D jeste 18mesicu zaruka.Bedna je vytlumena vibrou a potrena braxem.Link je tu
[ Link ] cena no to jeste nevim?5000kc bych to prodal jinak to necham doma v pokoji:o)

Z hlediska akustiky je válec nebo koule lepší než kostka ( z hlediska odrazů ). Problém u tuby je spíše nestabilní ozvučnice ( papírová ). Při hodně nestabilní ozvučnici jde vlastně o akustický zkrat. Důsledky jsou známé.