Navštíveno 2084x

Dobrý den, chtěl bych znát vaše skušenosti s touhle značkou...mám možnost pořídit zesilovač axton c402.zajimalo by mě zda udávané výkony jsou pravdivé(pokud zesilovač nekdo meřil) a jaký je po zvukové stránce a zda bude dostačující na sw JBL GTO 1204BR.

29.07.2009, 09:24 |
party_boy | Upraveno: 2009-07-29 09:25:25
Axton je slušná značka, sice nevím naměřený výkon zesíku, ale s tou bednou si bude dobře rozumět. Podle mě ten zesík bude mít okolo těch 350ti rms v můstku co udává výrobce.
Od Axtonu sem toho měl dost. Kdybsi sem měl celou sestavu.. Nemusíš se toho bát dobré zesilovače mají. Stejně tak jako sw a repro.. Naměřený výkon bohužel nevím.. Zkus napsat Allovi zda nezná přesné parametry..
Udávaný výkon je pravdivý.
Ten zesák mám v autě a žene mi Helixe W12ku a dokáže ji pořádně rozhýbat... kdo slyšel moji hudbu tak může potvrdit, výkonu bych věřil, myslím že je to kvalitní kousek železa ;-)
cau kluci,nebudu zakladat nove tema,mam zesilovac teto znacky...dnes kdyz jsem vypnul predek a nechal hrat jen sw tak jsem slysel trosku i stredy s vyskama(jen lehce)...fader mam samozdrejme jen na lpf...kdyz dam full tak hraji vsechna pasma a kdyz dam hpf tak zadna zmena a hraji porad vsechny pasma :( (lpf nastaveno na 80hz) kde je chyba?jen doufam ze se neco nespalilo a nejde o trvalou poruchu:( dik za kazdou radu nebo odpoved.