Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Potřebuji poradit

o Navštíveno 2025x o
o 28.07.2009, 21:25 | bobmasitr
Ahoj,
jako vždy se na vás obracím s radou a věřím že i i ted mi bude poraděno.Mám MB190 a v předu mám 130repro.Problém je v tom že díry na repro jsem musel vyříznout dole v plastech kde jsou nohy po bocích.Ale chtěl jsem se zeptat jestli existujou i takhle nějaký podložky aby repro lépe znělo než když jsou namontovaný jen v plastu.

o 28.07.2009, 21:44 | prohifi.cz
podlozky ti prilis nepomohou - potrebujes ten plast hodne zpevnit (treba vymazat braxem exvibration), a dokonale utesnit, aby ti to nikde nefoukalo
o 28.07.2009, 22:06 | bobmasitr
problém je v tom že vlsatně rto místo nebylo konstrukčně určený pro repro.Proto se tam vejde montážní hloubka max 54mm.ted tam mám blaupunkty kompa ale chci je vyměnit za něco lepšího.ted jsem řešil ostatní věci ale nastal čas i na tohle.Takže i tyhle rpero pro ztatím když to pořádně odhlučním tak poznám rozdíl? na kvalitě zvuku?
o 28.07.2009, 23:47 | db-marek
najlepsie by bolo pofotit to s plastom dole, lebsie by sa radilo..........teoreticky by si mohol urobit tunel, len neviem co je za tym plastom
o 29.07.2009, 00:04 | bobmasitr
Foto není z mého auta ale jedná se o ten plast jak u řidiče se odkládá noha a na druhé straně je takový plochý plast.Mám v něm díry na repro ted jsou tam blaupunkty maj montářní hloubku 48 a je to tak tak.uvažuju o Magnatech car fix 213.Ale chci to ještě nějak utlumit a předělat

foto k příspěvku  od bobmasitr

o 29.07.2009, 00:13 | bobmasitr
Popřípadně pořádně nafotím u sebe jestli to není dost vidět
o 31.07.2009, 08:58 | MaxxT
osobne si stejne myslim, jak sem ti radil u nas na shopu, ze by bylo nejsnazsi udelat laminat, ten kus plastu neni veliky, a padlo by to tam jako origo. :-)
o 01.08.2009, 03:08 | bobmasitr
prozatím jsem udělal to že jsem ten plast vytlumil tlumící hmotou a vnitřek vyplnil tou šedivou pěnou.Nakonec stejně přijdu k tobě a vemu si nějaký ty repro cos mi ukazoval.Protože lepší za ty peníze asi ani nenajdu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2946 sekund.