Navštíveno 2548x

Poradil by mi prosim jaka by byla nejlepší baterka ve středn tříde na hudbu?aby to nebyl nějaký šrot ale zase aby to nebal nějaká morda za 20tisic:D proste zlatý střed...děkuji za radu...
Powercell PC 3000.Nebo pak Powercell PC 4000.
jak je to s cenou?nemáš nějaký odkaz na ně...jo a ještě jsem se chtěl zeptat,kamarád má nějakou baterii,a on proste když hraje hraje a najednou emuze nastartovat a baterka vibita...tak vsechno vypne...počká 5 min a ona se dobije...neznáš nějakou?nebo spíše doporučuješ ty první typy co jsi mi poslal?skus kdyžtak nějaký ten link...děkuji

28.07.2009, 20:27 |
kuchta | Upraveno: 2009-07-28 20:35:03
Zkus kontaktovat člena Kleneex.On ti řekne víc.

28.07.2009, 21:18 |
rebel | Upraveno: 2009-07-28 21:20:36
Ahoj měl sem minulou sezonu baterky exide dc 900 a je to jak píšeš když jsem je vycucal na 11voltů vše se vyplo a tak sem 5 min počkal a normálně sem nastartoval ,ale tenhle proces baterkám neprospívá asi žádné no nevím.Cena nové 6400kč dvě Sem už prodal a ještě jednu mám naprodej je cca 3 měsíce hraná.Jestli máš zájem napiš na email. milantucani@seznam.cz
[ Link ] tady mas tu powercellku
hodne dobra volba je taky za rozumne penize:
[ Link ] a nebo pak:
[ Link ] - moc dobra baterka, zvladne cokoliv (sam ji mam u sebe v aute)

29.07.2009, 03:30 |
macek PC 4000 sam ji mam a velka spokojenost:-) Exide je slaba ale jako druha baterka staci :-)
Líbí se mi jak každý hned nahodí Power Cell a vůbec ho nezajímá jaké tam má komponenty. Přece nebude na např. 300W RMS kupovat Power Cell 4000.
Takovej problem asi budu muset taky resit mam tam dva zesilovace Vykon pri 4ohm na monobloku je 500rms a na tom druhem 2kanalu je 2X150rms mam to na varte 55 klasika ale vzdy kdyz hraju mam nastartovano bo mam strach ze mi to treba do 5min chcipne:o)mam volit nejakou baterkunebo to tak nechat?Kabelaz mam SinusLive jak plus tak i minus k baterce 50qmm delka 4,5metru proto jsem nesetril na bablech.Kdyz tak nejaka rada bude dobra.Dik moc...

29.07.2009, 11:39 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-07-29 11:41:34
Nejsou důležité tolik ty Ah jako zkratový proud a vnitřní odpor. A když něco ladím bez motoru tak jsem instaloval voltmetr, abych měl trochu přehled. Ale myslím, že tobě by stačila Exide 900. A rozhodně zajímavě vypadá tato:
[ Link ] Ale u Exide se mi nikde nepodařilo najít hodnoty vnitřního odporu.
Jo dik za radu nechci moc cpat penez do baterky i kdyz vim jak je dulezita:o)ta ma 850 nevimm jestli je to dost nejsem znalec elekriky.Ja na pioneer p 88 mam volmetr ktery ale asi presne ukazovat nebude na jakou hodnotu mi to nesmi klesnout abych pak nastartoval?

29.07.2009, 13:00 |
rebel hifim@ni@k:Jo jo souhlasím každy hned říká kup pc 4000 a je jedno jestli má 500w nebo 10kw.Ta exide nebo podobná bohatě stačí na audio cca 600wat já mám ted sice pc4000 ale mám tam okolo 11kw jinak bych si nechal i tu exide to nejsou tak špatné baterky.
adamsk88: a jen k té powercell 4000 je to dobrá baterka, stojí od 10000-13000kč a baterka váží asi 40kg to je dost
rebel
Jen se chce zeptat ,to mas jen jednu PC4000ku na 11kw ?to v pohode zvladne jedna ???

29.07.2009, 20:59 |
rebel Roman321:Jo jo když mám nastartováno tak to stačí i na soutěž emma a db,ale tam to hraje 1 minutu.Bez motoru sem hrál asi 3hodiny na třetinu výkonu a pak to spadlo na 11 volt.Bylo by lepší dát ještě jednu. No to příjde taky.A za normálního provozu to také stačí altík mám sice jen 120 ale maká to
D-door podle toho co tam mas tak kazda baterka dobra ten zesik co by mel davat 500w je davat nebude bude davat tak 250 pri zapojeni do 4ohm tudiz odber skoro zadnej pokud planujes do budoucna neco silnejsiho tak prohifi ti nabidl odskousene dobre veci zadna baterka ti nevydrzi hrat tejden proste porat musis placat palivo na dobijeni predejdes tak vsem nepotrebnym vydajum
Má DLS A6 + A3, takže ty výkony jsou ve skutečnosti o něco vyšší než udávané.

29.07.2009, 21:29 |
rebel vinzek fa: tak tak na ten výkon stačí takřka cokoli,ale jestli to chce časem vylepšit tak to chce nějakou lepší pokoupit hned, ale podle mě stačí pc3000 ta 4000 je těžká jak kurv. a nemá o moc lepší parametry.
Jedeš příbram a nebo ji zrušili jako týnec?
hifim@ni@k a meril si to nekdy v realnym aute 2kanal crunch kterymu pisou 600w do 4ophm je taky v aute nema ma 308 protoze v bedne na sw odpor vylezl na 13ohm po prepokeni do 1ophm to stouplo na 3,8 a 620w rms na svete proste vim co pisu sice jako tatar ze 100chybama ale vim co melu
rebel
a co to mas za zesik jestli muzu vedet , ja mam taky jedneho drobce 8kw a hledam vhodnou baterku
Roman321 rebel ma 2x gzpa 1.8000D
Tak to je něco trochu jiného. Já bral měření na stole.
No tak dik vsem za rady:o)Aspon jeden clovek se tu najde ktery mi vzdy poradi a to je hifim@ni@k ps se divim ze vis co mam v aute za zesilovace:o)
Co jednou přečtu to si většinou pamatuji. Spíše je problém si vzpomenout když to zrovna potřebuji :o)